Austri/ Piktori shqiptar Gazmend Freitag çel ekspozitën “Mein Linz”

E diel, 23 Qershor, 2024
E diel, 23 Qershor, 2024

Austri/ Piktori shqiptar Gazmend Freitag çel ekspozitën “Mein Linz”

Piktori shqiptar, Gazmend Freitag, i cili prej vitesh jeton dhe punon në Linz të Austrisë, vjen me një ekspozitë në hollin e bashkisë së vjetër të qytetit.

Ekspozita do të hapet në 12 korrik nga kryetari i bashkisë së Linz dhe do të qendroj e hapur deri në 25 korrik 2021.

Ekspozita, e përbërë nga 20 vepra, është frymëzuar nga arkitektura e kryeqytetit shtetëror, mirëdashja dhe hapja e njerëzve, si dhe nga zona e banimit e artistit, Alturfahr, dhe peisazhi simpatik përgjatë Danubit. Si një person i shoqërueshëm dhe kozmopolit, piktori shqiptar vlerëson shumë qytetin e tij të ri Linz, gjë që po shprehet edhe në ekspozitën e tij aktuale.

Gjatë kësaj periudhe do të ekspozohen 20 punime të frymëzuara nga arkitektura interesante e qytetit, miqësia e njerëzve, zona e tij e banimit Alturfahr dhe peizazhi i bukur përgjatë Danubit.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Piktori shqiptar, Gazmend Freitag, i cili prej vitesh jeton dhe punon në Linz të Austrisë, vjen me një ekspozitë në hollin e bashkisë së vjetër të qytetit.

Ekspozita do të hapet në 12 korrik nga kryetari i bashkisë së Linz dhe do të qendroj e hapur deri në 25 korrik 2021.

Ekspozita, e përbërë nga 20 vepra, është frymëzuar nga arkitektura e kryeqytetit shtetëror, mirëdashja dhe hapja e njerëzve, si dhe nga zona e banimit e artistit, Alturfahr, dhe peisazhi simpatik përgjatë Danubit. Si një person i shoqërueshëm dhe kozmopolit, piktori shqiptar vlerëson shumë qytetin e tij të ri Linz, gjë që po shprehet edhe në ekspozitën e tij aktuale.

Gjatë kësaj periudhe do të ekspozohen 20 punime të frymëzuara nga arkitektura interesante e qytetit, miqësia e njerëzve, zona e tij e banimit Alturfahr dhe peizazhi i bukur përgjatë Danubit.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Piktori shqiptar, Gazmend Freitag, i cili prej vitesh jeton dhe punon në Linz të Austrisë, vjen me një ekspozitë në hollin e bashkisë së vjetër të qytetit.

Ekspozita do të hapet në 12 korrik nga kryetari i bashkisë së Linz dhe do të qendroj e hapur deri në 25 korrik 2021.

Ekspozita, e përbërë nga 20 vepra, është frymëzuar nga arkitektura e kryeqytetit shtetëror, mirëdashja dhe hapja e njerëzve, si dhe nga zona e banimit e artistit, Alturfahr, dhe peisazhi simpatik përgjatë Danubit. Si një person i shoqërueshëm dhe kozmopolit, piktori shqiptar vlerëson shumë qytetin e tij të ri Linz, gjë që po shprehet edhe në ekspozitën e tij aktuale.

Gjatë kësaj periudhe do të ekspozohen 20 punime të frymëzuara nga arkitektura interesante e qytetit, miqësia e njerëzve, zona e tij e banimit Alturfahr dhe peizazhi i bukur përgjatë Danubit.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.