Francë/ Ambasada: Gati dokumentat për aplikimet deri në 11 qershor

E enjte, 13 Qershor, 2024
E enjte, 13 Qershor, 2024

Francë/ Ambasada: Gati dokumentat për aplikimet deri në 11 qershor

Ambasada e Shqipërisë në Paris njofton të gjithë shtetasit shqiptarë që kanë aplikuar për dokumenta identifikimi, pashaportë ose kartë identiteti deri në datë 11 qershor, se dokumentat janë gati.

NJOFTIM
Ftojmë të gjithë qytetarët shqiptarë që kanë aplikuar deri më datë 11 qershor (përfshirë) për pasaportë ose/dhe për kartë identiteti pranë Ambasadës Shqiptare në Paris, të vijnë të tërheqin ato ditët e hëna, të marta dhe të mërkura (përveç ditëve zyrtare të pushimit në Shqipëri), nga ora 14:00 deri 16:00.

Kujtojmë se ky shërbim në Ambasadën e Shqipërisë në Paris, u inaugurua më datë 8 shkurt të këtij viti për shtetasit shqiptarë rezidentë në Francë.

Një shërbim i sigurt, modern dhe efikas për tí ardhur në ndihmë qytetarëve dhe Diasporës shqiptare me banim në Francë.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Ambasada e Shqipërisë në Paris njofton të gjithë shtetasit shqiptarë që kanë aplikuar për dokumenta identifikimi, pashaportë ose kartë identiteti deri në datë 11 qershor, se dokumentat janë gati.

NJOFTIM
Ftojmë të gjithë qytetarët shqiptarë që kanë aplikuar deri më datë 11 qershor (përfshirë) për pasaportë ose/dhe për kartë identiteti pranë Ambasadës Shqiptare në Paris, të vijnë të tërheqin ato ditët e hëna, të marta dhe të mërkura (përveç ditëve zyrtare të pushimit në Shqipëri), nga ora 14:00 deri 16:00.

Kujtojmë se ky shërbim në Ambasadën e Shqipërisë në Paris, u inaugurua më datë 8 shkurt të këtij viti për shtetasit shqiptarë rezidentë në Francë.

Një shërbim i sigurt, modern dhe efikas për tí ardhur në ndihmë qytetarëve dhe Diasporës shqiptare me banim në Francë.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Ambasada e Shqipërisë në Paris njofton të gjithë shtetasit shqiptarë që kanë aplikuar për dokumenta identifikimi, pashaportë ose kartë identiteti deri në datë 11 qershor, se dokumentat janë gati.

NJOFTIM
Ftojmë të gjithë qytetarët shqiptarë që kanë aplikuar deri më datë 11 qershor (përfshirë) për pasaportë ose/dhe për kartë identiteti pranë Ambasadës Shqiptare në Paris, të vijnë të tërheqin ato ditët e hëna, të marta dhe të mërkura (përveç ditëve zyrtare të pushimit në Shqipëri), nga ora 14:00 deri 16:00.

Kujtojmë se ky shërbim në Ambasadën e Shqipërisë në Paris, u inaugurua më datë 8 shkurt të këtij viti për shtetasit shqiptarë rezidentë në Francë.

Një shërbim i sigurt, modern dhe efikas për tí ardhur në ndihmë qytetarëve dhe Diasporës shqiptare me banim në Francë.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.