Itali/ Ambasada në Romë njofton mbërritjen e dokumentave identifikues

E mërkurë, 24 Korrik, 2024
E mërkurë, 24 Korrik, 2024

Itali/ Ambasada në Romë njofton mbërritjen e dokumentave identifikues

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Romë, Itali njofton qytetarët që kanë aplikuar për pasaportë dhe letërnjoftim deri më datën 4 prill 2021, se dokumentet kanë mbërritur.

Në zbatim të legjislacionit të emergjencës COVID-19, ato do të mund të tërhiqen edhe përmes korrierëve postarë.

“Nëse nuk keni plotësuar formularin për tërheqjen me korrier në ditën e takimit në Ambasadë, atëherë cilido korrier që zgjidhni duhet të pajiset me:

  1. Autorizimin e firmosur për tërheqjen, shoqëruar nga kopja e dokumentit tuaj të identifikimit;
  2. Kuponin e aplikimit që keni marrë në Ambasadë;
  3. Dokumentin “lettera di vettura”, vetëm nëse ju kërkohet nga korrieri.

Adresa jonë është:

Ambasciata della Repubblica d’Albania

Via Asmara 3 – 5

00199 Roma

Italia

Tërheqja e dokumenteve kryhet në çdo ditë pune, në orarin 09:00-15:00.

Kujdes: Pasaportat dhe kartat ID nuk i dorëzohen korrierit, nëse mungon dokumentacioni i kërkuar për tërheqjen”, shkruhet në njoftim.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Romë, Itali njofton qytetarët që kanë aplikuar për pasaportë dhe letërnjoftim deri më datën 4 prill 2021, se dokumentet kanë mbërritur.

Në zbatim të legjislacionit të emergjencës COVID-19, ato do të mund të tërhiqen edhe përmes korrierëve postarë.

“Nëse nuk keni plotësuar formularin për tërheqjen me korrier në ditën e takimit në Ambasadë, atëherë cilido korrier që zgjidhni duhet të pajiset me:

  1. Autorizimin e firmosur për tërheqjen, shoqëruar nga kopja e dokumentit tuaj të identifikimit;
  2. Kuponin e aplikimit që keni marrë në Ambasadë;
  3. Dokumentin “lettera di vettura”, vetëm nëse ju kërkohet nga korrieri.

Adresa jonë është:

Ambasciata della Repubblica d’Albania

Via Asmara 3 – 5

00199 Roma

Italia

Tërheqja e dokumenteve kryhet në çdo ditë pune, në orarin 09:00-15:00.

Kujdes: Pasaportat dhe kartat ID nuk i dorëzohen korrierit, nëse mungon dokumentacioni i kërkuar për tërheqjen”, shkruhet në njoftim.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Romë, Itali njofton qytetarët që kanë aplikuar për pasaportë dhe letërnjoftim deri më datën 4 prill 2021, se dokumentet kanë mbërritur.

Në zbatim të legjislacionit të emergjencës COVID-19, ato do të mund të tërhiqen edhe përmes korrierëve postarë.

“Nëse nuk keni plotësuar formularin për tërheqjen me korrier në ditën e takimit në Ambasadë, atëherë cilido korrier që zgjidhni duhet të pajiset me:

  1. Autorizimin e firmosur për tërheqjen, shoqëruar nga kopja e dokumentit tuaj të identifikimit;
  2. Kuponin e aplikimit që keni marrë në Ambasadë;
  3. Dokumentin “lettera di vettura”, vetëm nëse ju kërkohet nga korrieri.

Adresa jonë është:

Ambasciata della Repubblica d’Albania

Via Asmara 3 – 5

00199 Roma

Italia

Tërheqja e dokumenteve kryhet në çdo ditë pune, në orarin 09:00-15:00.

Kujdes: Pasaportat dhe kartat ID nuk i dorëzohen korrierit, nëse mungon dokumentacioni i kërkuar për tërheqjen”, shkruhet në njoftim.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.