Censusi RMV, Lidhja Diasporës: Kërkojmë siguri se regjistrimi mbahet në shtator

E mërkurë, 12 Maj, 2021
E mërkurë, 12 Maj, 2021

Censusi RMV, Lidhja Diasporës: Kërkojmë siguri se regjistrimi mbahet në shtator

Lidhja e Diasporës Shqiptare për Maqedoni, Evropë dhe SHBA me anë të një letre drejtuar partive poltike shqiptare, kërkojnë nga partitë që të i sigurojnë se regjistrimi do të mbahet në shtator. Më poshtë e përcjellim letërn e plotë:

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Lidhja e Diasporës Shqiptare për Maqedoni, Evropë dhe SHBA me anë të një letre drejtuar partive poltike shqiptare, kërkojnë nga partitë që të i sigurojnë se regjistrimi do të mbahet në shtator. Më poshtë e përcjellim letërn e plotë:

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.