Kanada/ Kultura shqiptare prezantohet në Këshillin Etnokulturor në Manitoba

E enjte, 13 Qershor, 2024
E enjte, 13 Qershor, 2024

Kanada/ Kultura shqiptare prezantohet në Këshillin Etnokulturor në Manitoba

Komuniteti shqiptaro-kanadez në Manitoba në 18 mars 2021 do të marrin pjesë në një shfaqje virtuale në bashkëpunim me “Ethnocultural Council of Manitoba” dhe “The Government of Manitoba”.

Anëtarët e komunitetit do të prezantojnë një shfaqje të kulturës, traditës, turizmit, ushqimit dhe muzikës shqiptare.

“Kemi kenaqesine t’iu njoftojmë se ACCOM do të marrë pjesë në një shfaqje virtuale në bashkepunim me “Ethnocultural Council of Manitoba” dhe “The Government of Manitoba”.

Antarët e komunitetit tonë kanë dedikuar kohën dhe mundesitë e tyre në menyrë vullnetare per t’iu prezantuar një shfaqje dinjitoze të kulturës, traditës, turizmit, ushqimit dhe muzikës Shqiptare.

Kemi kenaqesinë dhe nderin t’iu ftojmë në këtë event argetues që do të mbahet ne 18 Mars, ditën e Enjte, ne orën 7 të mbrëmjes”, shkruhet në njoftim.

Për tu regjistruar, ju lutemi klikoni në linkun: https://zoom.us/…/tJcuduuqqjMsGdctVVtKxDDBKYiHO7YDv0cF

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Komuniteti shqiptaro-kanadez në Manitoba në 18 mars 2021 do të marrin pjesë në një shfaqje virtuale në bashkëpunim me “Ethnocultural Council of Manitoba” dhe “The Government of Manitoba”.

Anëtarët e komunitetit do të prezantojnë një shfaqje të kulturës, traditës, turizmit, ushqimit dhe muzikës shqiptare.

“Kemi kenaqesine t’iu njoftojmë se ACCOM do të marrë pjesë në një shfaqje virtuale në bashkepunim me “Ethnocultural Council of Manitoba” dhe “The Government of Manitoba”.

Antarët e komunitetit tonë kanë dedikuar kohën dhe mundesitë e tyre në menyrë vullnetare per t’iu prezantuar një shfaqje dinjitoze të kulturës, traditës, turizmit, ushqimit dhe muzikës Shqiptare.

Kemi kenaqesinë dhe nderin t’iu ftojmë në këtë event argetues që do të mbahet ne 18 Mars, ditën e Enjte, ne orën 7 të mbrëmjes”, shkruhet në njoftim.

Për tu regjistruar, ju lutemi klikoni në linkun: https://zoom.us/…/tJcuduuqqjMsGdctVVtKxDDBKYiHO7YDv0cF

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Komuniteti shqiptaro-kanadez në Manitoba në 18 mars 2021 do të marrin pjesë në një shfaqje virtuale në bashkëpunim me “Ethnocultural Council of Manitoba” dhe “The Government of Manitoba”.

Anëtarët e komunitetit do të prezantojnë një shfaqje të kulturës, traditës, turizmit, ushqimit dhe muzikës shqiptare.

“Kemi kenaqesine t’iu njoftojmë se ACCOM do të marrë pjesë në një shfaqje virtuale në bashkepunim me “Ethnocultural Council of Manitoba” dhe “The Government of Manitoba”.

Antarët e komunitetit tonë kanë dedikuar kohën dhe mundesitë e tyre në menyrë vullnetare per t’iu prezantuar një shfaqje dinjitoze të kulturës, traditës, turizmit, ushqimit dhe muzikës Shqiptare.

Kemi kenaqesinë dhe nderin t’iu ftojmë në këtë event argetues që do të mbahet ne 18 Mars, ditën e Enjte, ne orën 7 të mbrëmjes”, shkruhet në njoftim.

Për tu regjistruar, ju lutemi klikoni në linkun: https://zoom.us/…/tJcuduuqqjMsGdctVVtKxDDBKYiHO7YDv0cF

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.