Krasniqi: Krenaria më e madhe në jetë t’ia sjell Kosovës titujt e botës

E diel, 25 Tetor, 2020
E diel, 25 Tetor, 2020

Krasniqi: Krenaria më e madhe në jetë t’ia sjell Kosovës titujt e botës

Dy ditë pasi fitoi titullin kampion në WBA, boksieri shqiptar, Haxhi Robin Krasniqi ka vendosur të udhëtojë në drejtim të Kosovës për ta ndarë gëzimin me bashkatdhetarët e tij.

Boksieri nga Juniku ka postuar një foto në rrjetin social Instagram, teksa në duar mban dy titujt e fituar.

“Krenaria më e madhe në jetë t’ia sjell Kosovës titujt e botës”, ka shkruar në Instagram Haxhi Krasniqi.

Në vizitën e tij në Kosovë kampioni Krasniqi është pritur edhe nga Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, i cili e ka dekoruar boksierin Robin Krasniqin me Medaljen Presidenciale të Meritave pas fitores së tij.

Robin Krasniqi është shqiptari i parë që ka arritur të fitojë dy titujt e mëdhenj, për t’u shpallur kështu kampion bote në peshat gjysmë të rënda në kategoritë IBO dhe WBA.

 

Dy ditë pasi fitoi titullin kampion në WBA, boksieri shqiptar, Haxhi Robin Krasniqi ka vendosur të udhëtojë në drejtim të Kosovës për ta ndarë gëzimin me bashkatdhetarët e tij.

Boksieri nga Juniku ka postuar një foto në rrjetin social Instagram, teksa në duar mban dy titujt e fituar.

“Krenaria më e madhe në jetë t’ia sjell Kosovës titujt e botës”, ka shkruar në Instagram Haxhi Krasniqi.

Në vizitën e tij në Kosovë kampioni Krasniqi është pritur edhe nga Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, i cili e ka dekoruar boksierin Robin Krasniqin me Medaljen Presidenciale të Meritave pas fitores së tij.

Robin Krasniqi është shqiptari i parë që ka arritur të fitojë dy titujt e mëdhenj, për t’u shpallur kështu kampion bote në peshat gjysmë të rënda në kategoritë IBO dhe WBA.