SHBA / Organizata shqiptare dhuron maska dhe pajisje mbrojtëse për spitalin  

E diel, 14 Prill, 2024
E diel, 14 Prill, 2024

SHBA / Organizata shqiptare dhuron maska dhe pajisje mbrojtëse për spitalin  

‘Albanians Fighting Cancer’ organizata shqiptare në Boston, SHBA u ka ardhur në ndihmë pacientëve me sëmundje tumoriale të një spitali në Plymouth. Falë një donacioni të siguruar u bë i mundur dhurimin i disa pajisjeve mbrojtëse personale të tilla si, veshje mbrojtëse, helmeta, syze, rroba ose pajisje të tjera të krijuara për të mbrojtur trupin e pacientit nga infeksione të ndryshme.

‘Albanians Fighting Cancer’ USA është një organizatë e përbërë nga vullnetarë dhe mjekë shqiptaro-amerikanë, e cila ka në fokus ndërgjegjësimin në komunitetin shqiptar në SHBA dhe më gjerë  për parandalimin dhe trajtimin e tumoreve dhe gjithashtu ndërtimin e një rrjeti mbështetjeje për familjet të cilat përballen kalojnë në betejën kundër kancerit.

‘Albanians Fighting Cancer’ organizata shqiptare në Boston, SHBA u ka ardhur në ndihmë pacientëve me sëmundje tumoriale të një spitali në Plymouth. Falë një donacioni të siguruar u bë i mundur dhurimin i disa pajisjeve mbrojtëse personale të tilla si, veshje mbrojtëse, helmeta, syze, rroba ose pajisje të tjera të krijuara për të mbrojtur trupin e pacientit nga infeksione të ndryshme.

‘Albanians Fighting Cancer’ USA është një organizatë e përbërë nga vullnetarë dhe mjekë shqiptaro-amerikanë, e cila ka në fokus ndërgjegjësimin në komunitetin shqiptar në SHBA dhe më gjerë  për parandalimin dhe trajtimin e tumoreve dhe gjithashtu ndërtimin e një rrjeti mbështetjeje për familjet të cilat përballen kalojnë në betejën kundër kancerit.

‘Albanians Fighting Cancer’ organizata shqiptare në Boston, SHBA u ka ardhur në ndihmë pacientëve me sëmundje tumoriale të një spitali në Plymouth. Falë një donacioni të siguruar u bë i mundur dhurimin i disa pajisjeve mbrojtëse personale të tilla si, veshje mbrojtëse, helmeta, syze, rroba ose pajisje të tjera të krijuara për të mbrojtur trupin e pacientit nga infeksione të ndryshme.

‘Albanians Fighting Cancer’ USA është një organizatë e përbërë nga vullnetarë dhe mjekë shqiptaro-amerikanë, e cila ka në fokus ndërgjegjësimin në komunitetin shqiptar në SHBA dhe më gjerë  për parandalimin dhe trajtimin e tumoreve dhe gjithashtu ndërtimin e një rrjeti mbështetjeje për familjet të cilat përballen kalojnë në betejën kundër kancerit.