E përditshmja italiane “La Repubblica” i ka kushtuar një koment shefit të njohur me origjinë shqiptare Rene Rexhepit. Në ditën e parë të vitit të ri 2022 Rexhepi ka postuar këtë video në Instagram, në të cilën pret një fetë panetone, e pjek në grill, e mbush me gjalpë dhe djathë dhe bën një sanduiç.
“Guruja i kuzhinës së re nordike, shefi shqiptar i restorantit Noma në Kopenhagë (i vlerësuar si më i miri në botë në 50 restorantet më të mira në botë 2021), i shoqëroi imazhet me këtë fjali: “Më falni miq italianë: por panetone i mbetur me djath francez dhe gjalp është më i mirë se panetone”, shkruan e përditshmja.
Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.
Materialet e publikuara nga “Diaspora Shqiptare” janë të mbrojtura nga të drejtat e autorit. Rishpërndarja, riprodhimi, modifikimi apo përdorimi i tyre, i pjesshëm ose i plotë, pa lejen e shprehur të redaksisë, është i ndaluar dhe shkel ligjet mbi të drejtat e pronës intelektuale.
E përditshmja italiane “La Repubblica” i ka kushtuar një koment shefit të njohur me origjinë shqiptare Rene Rexhepit. Në ditën e parë të vitit të ri 2022 Rexhepi ka postuar këtë video në Instagram, në të cilën pret një fetë panetone, e pjek në grill, e mbush me gjalpë dhe djathë dhe bën një sanduiç.
“Guruja i kuzhinës së re nordike, shefi shqiptar i restorantit Noma në Kopenhagë (i vlerësuar si më i miri në botë në 50 restorantet më të mira në botë 2021), i shoqëroi imazhet me këtë fjali: “Më falni miq italianë: por panetone i mbetur me djath francez dhe gjalp është më i mirë se panetone”, shkruan e përditshmja.
Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.