Tiranë-Zagreb fluturime direkte deri në tetor 2024

E mërkurë, 24 Korrik, 2024
E mërkurë, 24 Korrik, 2024

Tiranë-Zagreb fluturime direkte deri në tetor 2024

Kompania ajrore e Kroacisë dhe anëtare e Star Alliance “Croatia Airlines” ka njoftuar se do të kryejë fluturime direkte Zagreb-Tiranë deri në muajin tetor 2024.

Për të shënuar fluturimin inaugurues nga Zagrebi në Tiranë, në aeroportin e Tiranës ditën e djeshme u mbajt një ceremoni mirëseardhjeje për të përshëndetur pasagjerët e parë që mbërritën në Tiranë, kryeqytetin e Shqipërisë, me një avion Airbus 319 nga Zagrebi.

Croatia Airlines do të lidhë Zagrebin dhe Tiranën drejtpërdrejt deri në mes të Tetorit të këtij viti dy herë në javë, të premten dhe të dielën.

Më shumë info këtu: 

Kompania ajrore e Kroacisë dhe anëtare e Star Alliance “Croatia Airlines” ka njoftuar se do të kryejë fluturime direkte Zagreb-Tiranë deri në muajin tetor 2024.

Për të shënuar fluturimin inaugurues nga Zagrebi në Tiranë, në aeroportin e Tiranës ditën e djeshme u mbajt një ceremoni mirëseardhjeje për të përshëndetur pasagjerët e parë që mbërritën në Tiranë, kryeqytetin e Shqipërisë, me një avion Airbus 319 nga Zagrebi.

Croatia Airlines do të lidhë Zagrebin dhe Tiranën drejtpërdrejt deri në mes të Tetorit të këtij viti dy herë në javë, të premten dhe të dielën.

Më shumë info këtu: 

Kompania ajrore e Kroacisë dhe anëtare e Star Alliance “Croatia Airlines” ka njoftuar se do të kryejë fluturime direkte Zagreb-Tiranë deri në muajin tetor 2024.

Për të shënuar fluturimin inaugurues nga Zagrebi në Tiranë, në aeroportin e Tiranës ditën e djeshme u mbajt një ceremoni mirëseardhjeje për të përshëndetur pasagjerët e parë që mbërritën në Tiranë, kryeqytetin e Shqipërisë, me një avion Airbus 319 nga Zagrebi.

Croatia Airlines do të lidhë Zagrebin dhe Tiranën drejtpërdrejt deri në mes të Tetorit të këtij viti dy herë në javë, të premten dhe të dielën.

Më shumë info këtu: