Foto Dite/ Nga Selaniku në Vjenë për të mësuar bashkë gjuhën shqipe

E premte, 24 Maj, 2024
E premte, 24 Maj, 2024

Foto Dite/ Nga Selaniku në Vjenë për të mësuar bashkë gjuhën shqipe

Ditën e djeshme në ambientet e SHFMU Jagdgasse 22, në Vjenë ku edhe mbahet mësimi i gjuhës shqipe për fëmijët e komunitetit shqiptar në këtë qytet është zhvilluar një orë mësimi e jashtëzakonshme.

Një grup nxënësish të mësimit plotësues të gjuhës shqipe në Selanik të shoqëruar nga mësueset znj. Eva Paloka dhe znj.  Edlira Mitre Gjoka udhëtuan drejt Vjenës për të realizuar një orë mësimi të përbashkët me moshatarët e tyre.

Për rreth dy orë nxënësit nga Vjena dhe Selaniku se bashku me mësueset zhvilluan orën e mësimit me temë “Figura e heroit tonë kombëtar – Skënderbeut”.

“Besoj, që ky bashkëpunim do të mbetet i paharruar si për mësueset ashtu edhe për nxënësit” tha mësuesja e gjuhës shqipe Miradije Berisha.

 

Ditën e djeshme në ambientet e SHFMU Jagdgasse 22, në Vjenë ku edhe mbahet mësimi i gjuhës shqipe për fëmijët e komunitetit shqiptar në këtë qytet është zhvilluar një orë mësimi e jashtëzakonshme.

Një grup nxënësish të mësimit plotësues të gjuhës shqipe në Selanik të shoqëruar nga mësueset znj. Eva Paloka dhe znj.  Edlira Mitre Gjoka udhëtuan drejt Vjenës për të realizuar një orë mësimi të përbashkët me moshatarët e tyre.

Për rreth dy orë nxënësit nga Vjena dhe Selaniku se bashku me mësueset zhvilluan orën e mësimit me temë “Figura e heroit tonë kombëtar – Skënderbeut”.

“Besoj, që ky bashkëpunim do të mbetet i paharruar si për mësueset ashtu edhe për nxënësit” tha mësuesja e gjuhës shqipe Miradije Berisha.

 

Ditën e djeshme në ambientet e SHFMU Jagdgasse 22, në Vjenë ku edhe mbahet mësimi i gjuhës shqipe për fëmijët e komunitetit shqiptar në këtë qytet është zhvilluar një orë mësimi e jashtëzakonshme.

Një grup nxënësish të mësimit plotësues të gjuhës shqipe në Selanik të shoqëruar nga mësueset znj. Eva Paloka dhe znj.  Edlira Mitre Gjoka udhëtuan drejt Vjenës për të realizuar një orë mësimi të përbashkët me moshatarët e tyre.

Për rreth dy orë nxënësit nga Vjena dhe Selaniku se bashku me mësueset zhvilluan orën e mësimit me temë “Figura e heroit tonë kombëtar – Skënderbeut”.

“Besoj, që ky bashkëpunim do të mbetet i paharruar si për mësueset ashtu edhe për nxënësit” tha mësuesja e gjuhës shqipe Miradije Berisha.