SHBA/ Më 19 maj në New York mbahet panairi i tretë “Gjergj Kastrioti Skënderbeu”

E premte, 24 Maj, 2024
E premte, 24 Maj, 2024

SHBA/ Më 19 maj në New York mbahet panairi i tretë “Gjergj Kastrioti Skënderbeu”

Për të tretin vit radhazi do të organizohet në New York panairi shqiptar “Gjergj Kastrioti Skënderbeu”.

Kjo traditë festive nisi në vitin 2022 me rastin e bashkëemërtimit të rrugës “Gjergj Kastrioti Skënderbeu”, në New York.  Një ngjarje që  u ndoq nga mijëra të pranishëm, familje dhe fëmijë shqiptarë të cilët përjetuan gëzimin e muzikës tradicionale shqiptare, vallëzimit, ushqimit e shumë të tjera.

Qëllimi i këtij aktiviteti është të përkujtojë historinë dhe trashëgiminë tonë të pasur si dhe gatimet e larmishme tradicionale shqiptare.

Panairi do të mbahet më 19 maj 2023 ora 12:00 – 18:00 në Corner of Crescent Ave  &  Arthur Ave Bronx, NY.

 

Për të tretin vit radhazi do të organizohet në New York panairi shqiptar “Gjergj Kastrioti Skënderbeu”.

Kjo traditë festive nisi në vitin 2022 me rastin e bashkëemërtimit të rrugës “Gjergj Kastrioti Skënderbeu”, në New York.  Një ngjarje që  u ndoq nga mijëra të pranishëm, familje dhe fëmijë shqiptarë të cilët përjetuan gëzimin e muzikës tradicionale shqiptare, vallëzimit, ushqimit e shumë të tjera.

Qëllimi i këtij aktiviteti është të përkujtojë historinë dhe trashëgiminë tonë të pasur si dhe gatimet e larmishme tradicionale shqiptare.

Panairi do të mbahet më 19 maj 2023 ora 12:00 – 18:00 në Corner of Crescent Ave  &  Arthur Ave Bronx, NY.

 

Për të tretin vit radhazi do të organizohet në New York panairi shqiptar “Gjergj Kastrioti Skënderbeu”.

Kjo traditë festive nisi në vitin 2022 me rastin e bashkëemërtimit të rrugës “Gjergj Kastrioti Skënderbeu”, në New York.  Një ngjarje që  u ndoq nga mijëra të pranishëm, familje dhe fëmijë shqiptarë të cilët përjetuan gëzimin e muzikës tradicionale shqiptare, vallëzimit, ushqimit e shumë të tjera.

Qëllimi i këtij aktiviteti është të përkujtojë historinë dhe trashëgiminë tonë të pasur si dhe gatimet e larmishme tradicionale shqiptare.

Panairi do të mbahet më 19 maj 2023 ora 12:00 – 18:00 në Corner of Crescent Ave  &  Arthur Ave Bronx, NY.