Greqi/ Nxënësit e klasës së gjuhës shqipe në Kiplesi festuan Pavarësinë e Kosovës

E shtunë, 25 Maj, 2024
E shtunë, 25 Maj, 2024

Greqi/ Nxënësit e klasës së gjuhës shqipe në Kiplesi festuan Pavarësinë e Kosovës

Në kuadër të Ditës së Pavarësisë së Republikës së Kosovës, mësuesja Lefteri Metkaj dhe

Me rastin e 16 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës nxënësit e kursit të mësimit plotësues të gjuhës shqipe në Kipseli së bashku me mësuesen Lefteri Metkaj  zhvilluan një aktivitet të larmishëm kulturor festiv, të përbëre nga dokumentarë, këngë dhe recitime.

Të pranishëm në këtë aktivitet ishin Ambasadorja e Republikës së Shqipërisë në Greqi, znj. Luela Hajdaraga, Udhëheqësi i Zyrës së Interesave të Kosovës në Greqi – Kosovo in Greece, z. Fitim Gllareva, Diplomatja e ngarkuar me çështjet e Diasporës, znj. Joneda Dodaj, përfaqësues të komunitetit shqiptar në Greqi, fëmijë, prindër dhe miq.

Aktiviteti përfundoi me performancën e këngëtares znj. Erefili Çala Shyti dhe të vogëlushëve shqiptarë.

 

Në kuadër të Ditës së Pavarësisë së Republikës së Kosovës, mësuesja Lefteri Metkaj dhe

Me rastin e 16 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës nxënësit e kursit të mësimit plotësues të gjuhës shqipe në Kipseli së bashku me mësuesen Lefteri Metkaj  zhvilluan një aktivitet të larmishëm kulturor festiv, të përbëre nga dokumentarë, këngë dhe recitime.

Të pranishëm në këtë aktivitet ishin Ambasadorja e Republikës së Shqipërisë në Greqi, znj. Luela Hajdaraga, Udhëheqësi i Zyrës së Interesave të Kosovës në Greqi – Kosovo in Greece, z. Fitim Gllareva, Diplomatja e ngarkuar me çështjet e Diasporës, znj. Joneda Dodaj, përfaqësues të komunitetit shqiptar në Greqi, fëmijë, prindër dhe miq.

Aktiviteti përfundoi me performancën e këngëtares znj. Erefili Çala Shyti dhe të vogëlushëve shqiptarë.

 

Në kuadër të Ditës së Pavarësisë së Republikës së Kosovës, mësuesja Lefteri Metkaj dhe

Me rastin e 16 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës nxënësit e kursit të mësimit plotësues të gjuhës shqipe në Kipseli së bashku me mësuesen Lefteri Metkaj  zhvilluan një aktivitet të larmishëm kulturor festiv, të përbëre nga dokumentarë, këngë dhe recitime.

Të pranishëm në këtë aktivitet ishin Ambasadorja e Republikës së Shqipërisë në Greqi, znj. Luela Hajdaraga, Udhëheqësi i Zyrës së Interesave të Kosovës në Greqi – Kosovo in Greece, z. Fitim Gllareva, Diplomatja e ngarkuar me çështjet e Diasporës, znj. Joneda Dodaj, përfaqësues të komunitetit shqiptar në Greqi, fëmijë, prindër dhe miq.

Aktiviteti përfundoi me performancën e këngëtares znj. Erefili Çala Shyti dhe të vogëlushëve shqiptarë.