Belgjikë/ Klubi i librit në Shqip Ville promovon “Spectrum” të Eliona Gjergos

E shtunë, 13 Prill, 2024
E shtunë, 13 Prill, 2024

Belgjikë/ Klubi i librit në Shqip Ville promovon “Spectrum” të Eliona Gjergos

Një ngjarje e jashtëzakonshme do të ndodhë në Bruksel në datën 23 shkurt, ora 18:00, ku shtëpia shqiptare e “Shqipville” do të hap dyert e saj për të gjithë ata që dëshirojnë të shijojnë bukurinë e kulturës shqiptare.

Një shprehje e thjeshtë, por me domethënie të thellë, “O zemra, ti nuk ke nevojë për ftesë për të ardhur në shtëpinë tënde, thjesht vjen”, shënon fillimin e një udhëtimi emocionues që finalizohet me promocimin e librit “Spectrum” të Eliona Gjergo.

Kjo ngjarje do të ofrojë një përvojë të pasur kulturore me lexime nga Ledja Canaj dhe Eleana Ziakou, si dhe bashkësinë e miqve të vjetër dhe të rinj. Brukseli do të mbushet me tinguj, ngjyra dhe shije të Shqipërisë.

Ju ftojmë të gjithë të bashkoheni në këtë festë të veçantë në “Shqipville” dhe të përjetoni emocionet e kulturës shqiptare në qytetin e Brukselit.

Një ngjarje e jashtëzakonshme do të ndodhë në Bruksel në datën 23 shkurt, ora 18:00, ku shtëpia shqiptare e “Shqipville” do të hap dyert e saj për të gjithë ata që dëshirojnë të shijojnë bukurinë e kulturës shqiptare.

Një shprehje e thjeshtë, por me domethënie të thellë, “O zemra, ti nuk ke nevojë për ftesë për të ardhur në shtëpinë tënde, thjesht vjen”, shënon fillimin e një udhëtimi emocionues që finalizohet me promocimin e librit “Spectrum” të Eliona Gjergo.

Kjo ngjarje do të ofrojë një përvojë të pasur kulturore me lexime nga Ledja Canaj dhe Eleana Ziakou, si dhe bashkësinë e miqve të vjetër dhe të rinj. Brukseli do të mbushet me tinguj, ngjyra dhe shije të Shqipërisë.

Ju ftojmë të gjithë të bashkoheni në këtë festë të veçantë në “Shqipville” dhe të përjetoni emocionet e kulturës shqiptare në qytetin e Brukselit.

Një ngjarje e jashtëzakonshme do të ndodhë në Bruksel në datën 23 shkurt, ora 18:00, ku shtëpia shqiptare e “Shqipville” do të hap dyert e saj për të gjithë ata që dëshirojnë të shijojnë bukurinë e kulturës shqiptare.

Një shprehje e thjeshtë, por me domethënie të thellë, “O zemra, ti nuk ke nevojë për ftesë për të ardhur në shtëpinë tënde, thjesht vjen”, shënon fillimin e një udhëtimi emocionues që finalizohet me promocimin e librit “Spectrum” të Eliona Gjergo.

Kjo ngjarje do të ofrojë një përvojë të pasur kulturore me lexime nga Ledja Canaj dhe Eleana Ziakou, si dhe bashkësinë e miqve të vjetër dhe të rinj. Brukseli do të mbushet me tinguj, ngjyra dhe shije të Shqipërisë.

Ju ftojmë të gjithë të bashkoheni në këtë festë të veçantë në “Shqipville” dhe të përjetoni emocionet e kulturës shqiptare në qytetin e Brukselit.