Vrasja që tronditi komunitetin shqiptar në SHBA, Mark Gjonaj thirrje për solidaritet dhe parandalim

E shtunë, 13 Prill, 2024
E shtunë, 13 Prill, 2024

Vrasja që tronditi komunitetin shqiptar në SHBA, Mark Gjonaj thirrje për solidaritet dhe parandalim

Një ngjarje e rëndë ka tronditur komunitetin shqiptar në SHBA javën e kaluar, kur polici watson Morgan vrau bashkëshorten e tij Ornela, djemt Gabriel dhe Liam dhe më pas vrau veten.

Komuniteti pritet ti jap lamtumirëN e fundit tre anëtareve të familjes Morgan jeta e të cilëve u ndërpre nga duart e dikujt që supozohej t’i mbronte ditën e nesërme.

Familjarët kanë njoftuar se do të presin ngushëllimet nesër më 11 janar 2024 ora 16:00 – 19:00 në Kishën e Shën Françeskut të Asizit | 128 Parrott Road | West Nyack, NY dhe pasnesër më 12 janar 2024 ora  10:00 – 12:00 në  kishën Shqiptare të Shën Mërisë | 535 Salisbury Street | Worcester, MA.

Shërbimi i varrimit të tyre do të mbahet pas lutjeve së premtes. Varrimi do të bëhet në varrezat Hope në Ëorcester, MA.

Në vend të luleve, familja do të ishte mirënjohëse për që kontribute në kujtim të Ornela, Gabriel dhe Liam të kalonin për “Meals on Wheels Rockland County,” Fondacionin 9/11, ose Kishën Shqiptare të Shën Marisë në Worcester, MA.

Për këtë ngjarje të rëndë që ka prekur komunitetin shqiptar në SHBA, ka reaguar edhe Kryetari i Këshillit Koordinues të Diasporës Mark Gjonaj, i cili në rrjetet sociale ka bërë apel për parandalimin e këtyre ngjarjeve të rënda.

“Ne duhet të pyesim veten, nëse dikush do të kishte parë ose dëgjuar diçka dhe raportuar atë, a do të ishte akoma me ne sot?

Ju lutemi vizitoni lidhjet e mëposhtme për më shumë informacion mbi burimet e disponueshme për ndihmë dhe si të raportoni:

Linja telefonike për dhunën në familje:

Linja e ndihmës SAMHSA:

https://www.samhsa.gov/find-help/national-helpline

Për të gjitha rastet urgjente telefononi 911.

Le ta mbajmë familjen Morgan në mendimet dhe lutjet tona” shkruan Gjonaj.

 

Një ngjarje e rëndë ka tronditur komunitetin shqiptar në SHBA javën e kaluar, kur polici watson Morgan vrau bashkëshorten e tij Ornela, djemt Gabriel dhe Liam dhe më pas vrau veten.

Komuniteti pritet ti jap lamtumirëN e fundit tre anëtareve të familjes Morgan jeta e të cilëve u ndërpre nga duart e dikujt që supozohej t’i mbronte ditën e nesërme.

Familjarët kanë njoftuar se do të presin ngushëllimet nesër më 11 janar 2024 ora 16:00 – 19:00 në Kishën e Shën Françeskut të Asizit | 128 Parrott Road | West Nyack, NY dhe pasnesër më 12 janar 2024 ora  10:00 – 12:00 në  kishën Shqiptare të Shën Mërisë | 535 Salisbury Street | Worcester, MA.

Shërbimi i varrimit të tyre do të mbahet pas lutjeve së premtes. Varrimi do të bëhet në varrezat Hope në Ëorcester, MA.

Në vend të luleve, familja do të ishte mirënjohëse për që kontribute në kujtim të Ornela, Gabriel dhe Liam të kalonin për “Meals on Wheels Rockland County,” Fondacionin 9/11, ose Kishën Shqiptare të Shën Marisë në Worcester, MA.

Për këtë ngjarje të rëndë që ka prekur komunitetin shqiptar në SHBA, ka reaguar edhe Kryetari i Këshillit Koordinues të Diasporës Mark Gjonaj, i cili në rrjetet sociale ka bërë apel për parandalimin e këtyre ngjarjeve të rënda.

“Ne duhet të pyesim veten, nëse dikush do të kishte parë ose dëgjuar diçka dhe raportuar atë, a do të ishte akoma me ne sot?

Ju lutemi vizitoni lidhjet e mëposhtme për më shumë informacion mbi burimet e disponueshme për ndihmë dhe si të raportoni:

Linja telefonike për dhunën në familje:

Linja e ndihmës SAMHSA:

https://www.samhsa.gov/find-help/national-helpline

Për të gjitha rastet urgjente telefononi 911.

Le ta mbajmë familjen Morgan në mendimet dhe lutjet tona” shkruan Gjonaj.

 

Një ngjarje e rëndë ka tronditur komunitetin shqiptar në SHBA javën e kaluar, kur polici watson Morgan vrau bashkëshorten e tij Ornela, djemt Gabriel dhe Liam dhe më pas vrau veten.

Komuniteti pritet ti jap lamtumirëN e fundit tre anëtareve të familjes Morgan jeta e të cilëve u ndërpre nga duart e dikujt që supozohej t’i mbronte ditën e nesërme.

Familjarët kanë njoftuar se do të presin ngushëllimet nesër më 11 janar 2024 ora 16:00 – 19:00 në Kishën e Shën Françeskut të Asizit | 128 Parrott Road | West Nyack, NY dhe pasnesër më 12 janar 2024 ora  10:00 – 12:00 në  kishën Shqiptare të Shën Mërisë | 535 Salisbury Street | Worcester, MA.

Shërbimi i varrimit të tyre do të mbahet pas lutjeve së premtes. Varrimi do të bëhet në varrezat Hope në Ëorcester, MA.

Në vend të luleve, familja do të ishte mirënjohëse për që kontribute në kujtim të Ornela, Gabriel dhe Liam të kalonin për “Meals on Wheels Rockland County,” Fondacionin 9/11, ose Kishën Shqiptare të Shën Marisë në Worcester, MA.

Për këtë ngjarje të rëndë që ka prekur komunitetin shqiptar në SHBA, ka reaguar edhe Kryetari i Këshillit Koordinues të Diasporës Mark Gjonaj, i cili në rrjetet sociale ka bërë apel për parandalimin e këtyre ngjarjeve të rënda.

“Ne duhet të pyesim veten, nëse dikush do të kishte parë ose dëgjuar diçka dhe raportuar atë, a do të ishte akoma me ne sot?

Ju lutemi vizitoni lidhjet e mëposhtme për më shumë informacion mbi burimet e disponueshme për ndihmë dhe si të raportoni:

Linja telefonike për dhunën në familje:

Linja e ndihmës SAMHSA:

https://www.samhsa.gov/find-help/national-helpline

Për të gjitha rastet urgjente telefononi 911.

Le ta mbajmë familjen Morgan në mendimet dhe lutjet tona” shkruan Gjonaj.