Çeki/I dëmtuar, sportisti nga Kosova, mes 3 fituesve të kampionatit të karatesë

E enjte, 29 Shkurt, 2024
E enjte, 29 Shkurt, 2024

Çeki/I dëmtuar, sportisti nga Kosova, mes 3 fituesve të kampionatit të karatesë

Në kampionatin ndërkombëtar të karatesë që u zhvillua ditën e djeshme në qytetin Pilsen të Republikes Çeke, djaloshi me origjinë nga Mitrovica, Lorian Musa zhvilloi ndeshje të pa para duke mos lënë kundërshtarët e tij të shënojnë asnjë pikë kundër tij deri në gjysmë finale ku Loriani lëndon këmbën…

Përkundër këshillimit të ekipit mjekësor që Loriani të ndal lojën ai vendos të vazhdoj ku zbret nivelin energjik të sulmuesit për shkak të lëndimeve të marra por lufton me “zemër luani” ku triumfon i treti në kampionatin internacional të karatesë në Pilsen të Çekisë…

Loriani do udhëtoj në muajin dhjetor drejt kampionatit botëror të Venecias në Itali dhe nga viti 2024 do jetë pjesë e ekipit Nacional Zviceran të karatesë!

Djaloshi nga Mitrovica po shijon karrierë të ndritur që prej moshës 13 vjeçare.

 

Në kampionatin ndërkombëtar të karatesë që u zhvillua ditën e djeshme në qytetin Pilsen të Republikes Çeke, djaloshi me origjinë nga Mitrovica, Lorian Musa zhvilloi ndeshje të pa para duke mos lënë kundërshtarët e tij të shënojnë asnjë pikë kundër tij deri në gjysmë finale ku Loriani lëndon këmbën…

Përkundër këshillimit të ekipit mjekësor që Loriani të ndal lojën ai vendos të vazhdoj ku zbret nivelin energjik të sulmuesit për shkak të lëndimeve të marra por lufton me “zemër luani” ku triumfon i treti në kampionatin internacional të karatesë në Pilsen të Çekisë…

Loriani do udhëtoj në muajin dhjetor drejt kampionatit botëror të Venecias në Itali dhe nga viti 2024 do jetë pjesë e ekipit Nacional Zviceran të karatesë!

Djaloshi nga Mitrovica po shijon karrierë të ndritur që prej moshës 13 vjeçare.

 

Në kampionatin ndërkombëtar të karatesë që u zhvillua ditën e djeshme në qytetin Pilsen të Republikes Çeke, djaloshi me origjinë nga Mitrovica, Lorian Musa zhvilloi ndeshje të pa para duke mos lënë kundërshtarët e tij të shënojnë asnjë pikë kundër tij deri në gjysmë finale ku Loriani lëndon këmbën…

Përkundër këshillimit të ekipit mjekësor që Loriani të ndal lojën ai vendos të vazhdoj ku zbret nivelin energjik të sulmuesit për shkak të lëndimeve të marra por lufton me “zemër luani” ku triumfon i treti në kampionatin internacional të karatesë në Pilsen të Çekisë…

Loriani do udhëtoj në muajin dhjetor drejt kampionatit botëror të Venecias në Itali dhe nga viti 2024 do jetë pjesë e ekipit Nacional Zviceran të karatesë!

Djaloshi nga Mitrovica po shijon karrierë të ndritur që prej moshës 13 vjeçare.