Dhoma e Biznesit të Diasporës rikthen takimet “Doing business across borders”

E shtunë, 24 Shkurt, 2024
E shtunë, 24 Shkurt, 2024

Dhoma e Biznesit të Diasporës rikthen takimet “Doing business across borders”

Në një përpjekje vazhdueshme për të përmirësuar lidhjet ndërkombëtare dhe fuqizuar bizneset shqiptare, Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare në bashkëpunim me Kreston Albania,  organizojnë eventin e rëndësishëm “Doing Business Across Borders.”

Qëllimi i këtij takimi është:

Fuqizojë edhe më shumë rrjetin e sipërmarrësve të diasporës shqiptare.

Lejojë ndërveprimin e suksesshëm ndërmjet tyre.

Ndihmojë në ndërkombëtarizimin e sipërmarrjes shqiptare përtej kufijve.

Eventi i radhës do të fokusohet në “Doing Business in Sëitzerland.” Data e ngjarjes është e martë, më datë 17 tetor, dhe orari është ora 12:00 (GMT +2).

Për të marrë pjesë në këtë event të rëndësishëm, ju lutemi të na kontaktoni në inbox ose të dërgoni një email në adresën [email protected] për të marrë linkun për aksesimin në webinar.

Këto sesione do të ofrojnë një platformë tërësisht interaktive, ku pjesëmarrësit do të kenë mundësinë të mësojnë nga ekspertë ndërkombëtarë mbi të drejtat dhe detyrimet e tyre për të hapur biznese, degë, ose përfaqësi në shtetet e përzgjedhura.

Kjo është një mundësi e jashtëzakonshme për të zbuluar më shumë rreth hapjes së bizneseve dhe investimeve në një treg të rëndësishëm siç është ai i Zvicrës.

Kreston Albania, një kompani shërbimesh financiare dhe këshillimi me përvojë të pasur, me më shumë se 10 vjet përvojë në tregun shqiptar dhe një pranësi aktive në rrjetin global të Kreston.

Në një përpjekje vazhdueshme për të përmirësuar lidhjet ndërkombëtare dhe fuqizuar bizneset shqiptare, Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare në bashkëpunim me Kreston Albania,  organizojnë eventin e rëndësishëm “Doing Business Across Borders.”

Qëllimi i këtij takimi është:

Fuqizojë edhe më shumë rrjetin e sipërmarrësve të diasporës shqiptare.

Lejojë ndërveprimin e suksesshëm ndërmjet tyre.

Ndihmojë në ndërkombëtarizimin e sipërmarrjes shqiptare përtej kufijve.

Eventi i radhës do të fokusohet në “Doing Business in Sëitzerland.” Data e ngjarjes është e martë, më datë 17 tetor, dhe orari është ora 12:00 (GMT +2).

Për të marrë pjesë në këtë event të rëndësishëm, ju lutemi të na kontaktoni në inbox ose të dërgoni një email në adresën [email protected] për të marrë linkun për aksesimin në webinar.

Këto sesione do të ofrojnë një platformë tërësisht interaktive, ku pjesëmarrësit do të kenë mundësinë të mësojnë nga ekspertë ndërkombëtarë mbi të drejtat dhe detyrimet e tyre për të hapur biznese, degë, ose përfaqësi në shtetet e përzgjedhura.

Kjo është një mundësi e jashtëzakonshme për të zbuluar më shumë rreth hapjes së bizneseve dhe investimeve në një treg të rëndësishëm siç është ai i Zvicrës.

Kreston Albania, një kompani shërbimesh financiare dhe këshillimi me përvojë të pasur, me më shumë se 10 vjet përvojë në tregun shqiptar dhe një pranësi aktive në rrjetin global të Kreston.

Në një përpjekje vazhdueshme për të përmirësuar lidhjet ndërkombëtare dhe fuqizuar bizneset shqiptare, Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare në bashkëpunim me Kreston Albania,  organizojnë eventin e rëndësishëm “Doing Business Across Borders.”

Qëllimi i këtij takimi është:

Fuqizojë edhe më shumë rrjetin e sipërmarrësve të diasporës shqiptare.

Lejojë ndërveprimin e suksesshëm ndërmjet tyre.

Ndihmojë në ndërkombëtarizimin e sipërmarrjes shqiptare përtej kufijve.

Eventi i radhës do të fokusohet në “Doing Business in Sëitzerland.” Data e ngjarjes është e martë, më datë 17 tetor, dhe orari është ora 12:00 (GMT +2).

Për të marrë pjesë në këtë event të rëndësishëm, ju lutemi të na kontaktoni në inbox ose të dërgoni një email në adresën [email protected] për të marrë linkun për aksesimin në webinar.

Këto sesione do të ofrojnë një platformë tërësisht interaktive, ku pjesëmarrësit do të kenë mundësinë të mësojnë nga ekspertë ndërkombëtarë mbi të drejtat dhe detyrimet e tyre për të hapur biznese, degë, ose përfaqësi në shtetet e përzgjedhura.

Kjo është një mundësi e jashtëzakonshme për të zbuluar më shumë rreth hapjes së bizneseve dhe investimeve në një treg të rëndësishëm siç është ai i Zvicrës.

Kreston Albania, një kompani shërbimesh financiare dhe këshillimi me përvojë të pasur, me më shumë se 10 vjet përvojë në tregun shqiptar dhe një pranësi aktive në rrjetin global të Kreston.