Zvicër/ Kristian Kabashi fiton çmimin Swissalbs “Sipërmarrësi i vitit 2023”

E mërkurë, 24 Korrik, 2024
E mërkurë, 24 Korrik, 2024

Zvicër/ Kristian Kabashi fiton çmimin Swissalbs “Sipërmarrësi i vitit 2023”

Shoqata Shqiptaro-Zvicerane Swissalbs ka shpallur fituesin e çmimit të sipërmarrësit vitin 2023. Çmimi ju akordua Kristian Kabashit, themelues dhe anëtar bordi i startup-it FinTech Numarics nga një juri me personalitete të shquar, duke përfshirë themeluesin e BRACK.CH Roland Brack, Këshilltarin Kombëtar Andri Silberschmidt dhe bashkëthemeluesen e ElleXX Nadine Jürgensen.

Ceremonia e ndarjes së çmimeve u zhvillua më 23 shtator në Zyrih.

Çmimi i Sipërmarrjes Swissalbs akordohet për arritje të jashtëzakonshme sipërmarrëse e inovative të komunitetit shqiptar si dhe shërben si frymëzim për të gjithë komunitetin zviceran.

Kristian Kabashi u përzgjodh nga një juri e përbërë nga personalitete si Roland Brack, themelues i BRACK.CH, Nadine Jürgensen, bashkëthemelues i elleXX, Andri Silberschmidt, Këshilltar Kombëtar i FDP, Vllaznim Xhiha, filantrop dhe sipërmarrës serial, dhe Jeton Tolaj nga kompanitë e ndërtimit Wirz AG.

Çmimi i sipërmarrësit Swissalbs për një kompani FinTech

Kristian Kabashi është bashkëthemelues dhe anëtar bordi i Numarics, një startup FinTech që ofron një zgjidhje gjithëpërfshirëse për shërbimet financiare. Kompania kombinon ekspertizën njerëzore me teknologjinë dhe inteligjencën artificiale për t’u ofruar klientëve një gamë të gjerë shërbimesh të ndryshme.

Vlerësimi i Kristian Kabashit me Çmimin Swissalbs Entrepreneur nuk njeh vetëm sukseset e tij të mëparshme, por edhe kontributin e tij të rëndësishëm në transformimin e sektorit financiar nëpërmjet teknologjive inovative dhe qasjes holistike.

Në fjalën e tij Kristian Kabashi theksoi: “Jam thellësisht i nderuar dhe i frymëzuar që marr këtë çmim prestigjioz nga Swissalbs. Nuk është vetëm një njohje e punës sonë të mëparshme në Numarics, por edhe një konfirmim që shërbimet financiare mund të ridizajnohen në mënyra inovative për të përmbushur më mirë nevojat e klientëve. E ndaj këtë sukses me ekipin tim të përkushtuar në Numarics.”

Që nga raundi më i fundit i financimit, banka kryesore UBS ka qenë investitori kryesor në kompaninë fintech me bazë në Cyrih. UBS ka njoftuar gjithashtu një partneritet strategjik me Numarics, që synon ofrimin e zgjidhjeve të integruara financiare dhe menaxhuese për SME-të për të reduktuar barrën e tyre administrative.

 

Platforma për sipërmarrjen Zvicerane-Shqiptare

Përveç çmimit të Kristian Kabashit, aktiviteti përfshinte muzikë live, argëtim dhe fjalime frymëzuese nga figura të larta të biznesit dhe politikës zvicerane. Swissalbs është një organizatë jofitimprurëse me seli në Zyrih, e themeluar në vitin 2018 nga Përparim Avdili, Bardhyl Coli, Arbela Statovci dhe Burim Hasani. Shoqata organizon një ballo të përvitshme sipërmarrëse që mbledh së bashku sipërmarrës nga komuniteti Swissalbs. Ngjarja ofron një platformë për rrjetëzimin, shkëmbimin e ideve dhe promovimin e mundësive të biznesit.

Shoqata Shqiptaro-Zvicerane Swissalbs ka shpallur fituesin e çmimit të sipërmarrësit vitin 2023. Çmimi ju akordua Kristian Kabashit, themelues dhe anëtar bordi i startup-it FinTech Numarics nga një juri me personalitete të shquar, duke përfshirë themeluesin e BRACK.CH Roland Brack, Këshilltarin Kombëtar Andri Silberschmidt dhe bashkëthemeluesen e ElleXX Nadine Jürgensen.

Ceremonia e ndarjes së çmimeve u zhvillua më 23 shtator në Zyrih.

Çmimi i Sipërmarrjes Swissalbs akordohet për arritje të jashtëzakonshme sipërmarrëse e inovative të komunitetit shqiptar si dhe shërben si frymëzim për të gjithë komunitetin zviceran.

Kristian Kabashi u përzgjodh nga një juri e përbërë nga personalitete si Roland Brack, themelues i BRACK.CH, Nadine Jürgensen, bashkëthemelues i elleXX, Andri Silberschmidt, Këshilltar Kombëtar i FDP, Vllaznim Xhiha, filantrop dhe sipërmarrës serial, dhe Jeton Tolaj nga kompanitë e ndërtimit Wirz AG.

Çmimi i sipërmarrësit Swissalbs për një kompani FinTech

Kristian Kabashi është bashkëthemelues dhe anëtar bordi i Numarics, një startup FinTech që ofron një zgjidhje gjithëpërfshirëse për shërbimet financiare. Kompania kombinon ekspertizën njerëzore me teknologjinë dhe inteligjencën artificiale për t’u ofruar klientëve një gamë të gjerë shërbimesh të ndryshme.

Vlerësimi i Kristian Kabashit me Çmimin Swissalbs Entrepreneur nuk njeh vetëm sukseset e tij të mëparshme, por edhe kontributin e tij të rëndësishëm në transformimin e sektorit financiar nëpërmjet teknologjive inovative dhe qasjes holistike.

Në fjalën e tij Kristian Kabashi theksoi: “Jam thellësisht i nderuar dhe i frymëzuar që marr këtë çmim prestigjioz nga Swissalbs. Nuk është vetëm një njohje e punës sonë të mëparshme në Numarics, por edhe një konfirmim që shërbimet financiare mund të ridizajnohen në mënyra inovative për të përmbushur më mirë nevojat e klientëve. E ndaj këtë sukses me ekipin tim të përkushtuar në Numarics.”

Që nga raundi më i fundit i financimit, banka kryesore UBS ka qenë investitori kryesor në kompaninë fintech me bazë në Cyrih. UBS ka njoftuar gjithashtu një partneritet strategjik me Numarics, që synon ofrimin e zgjidhjeve të integruara financiare dhe menaxhuese për SME-të për të reduktuar barrën e tyre administrative.

 

Platforma për sipërmarrjen Zvicerane-Shqiptare

Përveç çmimit të Kristian Kabashit, aktiviteti përfshinte muzikë live, argëtim dhe fjalime frymëzuese nga figura të larta të biznesit dhe politikës zvicerane. Swissalbs është një organizatë jofitimprurëse me seli në Zyrih, e themeluar në vitin 2018 nga Përparim Avdili, Bardhyl Coli, Arbela Statovci dhe Burim Hasani. Shoqata organizon një ballo të përvitshme sipërmarrëse që mbledh së bashku sipërmarrës nga komuniteti Swissalbs. Ngjarja ofron një platformë për rrjetëzimin, shkëmbimin e ideve dhe promovimin e mundësive të biznesit.

Shoqata Shqiptaro-Zvicerane Swissalbs ka shpallur fituesin e çmimit të sipërmarrësit vitin 2023. Çmimi ju akordua Kristian Kabashit, themelues dhe anëtar bordi i startup-it FinTech Numarics nga një juri me personalitete të shquar, duke përfshirë themeluesin e BRACK.CH Roland Brack, Këshilltarin Kombëtar Andri Silberschmidt dhe bashkëthemeluesen e ElleXX Nadine Jürgensen.

Ceremonia e ndarjes së çmimeve u zhvillua më 23 shtator në Zyrih.

Çmimi i Sipërmarrjes Swissalbs akordohet për arritje të jashtëzakonshme sipërmarrëse e inovative të komunitetit shqiptar si dhe shërben si frymëzim për të gjithë komunitetin zviceran.

Kristian Kabashi u përzgjodh nga një juri e përbërë nga personalitete si Roland Brack, themelues i BRACK.CH, Nadine Jürgensen, bashkëthemelues i elleXX, Andri Silberschmidt, Këshilltar Kombëtar i FDP, Vllaznim Xhiha, filantrop dhe sipërmarrës serial, dhe Jeton Tolaj nga kompanitë e ndërtimit Wirz AG.

Çmimi i sipërmarrësit Swissalbs për një kompani FinTech

Kristian Kabashi është bashkëthemelues dhe anëtar bordi i Numarics, një startup FinTech që ofron një zgjidhje gjithëpërfshirëse për shërbimet financiare. Kompania kombinon ekspertizën njerëzore me teknologjinë dhe inteligjencën artificiale për t’u ofruar klientëve një gamë të gjerë shërbimesh të ndryshme.

Vlerësimi i Kristian Kabashit me Çmimin Swissalbs Entrepreneur nuk njeh vetëm sukseset e tij të mëparshme, por edhe kontributin e tij të rëndësishëm në transformimin e sektorit financiar nëpërmjet teknologjive inovative dhe qasjes holistike.

Në fjalën e tij Kristian Kabashi theksoi: “Jam thellësisht i nderuar dhe i frymëzuar që marr këtë çmim prestigjioz nga Swissalbs. Nuk është vetëm një njohje e punës sonë të mëparshme në Numarics, por edhe një konfirmim që shërbimet financiare mund të ridizajnohen në mënyra inovative për të përmbushur më mirë nevojat e klientëve. E ndaj këtë sukses me ekipin tim të përkushtuar në Numarics.”

Që nga raundi më i fundit i financimit, banka kryesore UBS ka qenë investitori kryesor në kompaninë fintech me bazë në Cyrih. UBS ka njoftuar gjithashtu një partneritet strategjik me Numarics, që synon ofrimin e zgjidhjeve të integruara financiare dhe menaxhuese për SME-të për të reduktuar barrën e tyre administrative.

 

Platforma për sipërmarrjen Zvicerane-Shqiptare

Përveç çmimit të Kristian Kabashit, aktiviteti përfshinte muzikë live, argëtim dhe fjalime frymëzuese nga figura të larta të biznesit dhe politikës zvicerane. Swissalbs është një organizatë jofitimprurëse me seli në Zyrih, e themeluar në vitin 2018 nga Përparim Avdili, Bardhyl Coli, Arbela Statovci dhe Burim Hasani. Shoqata organizon një ballo të përvitshme sipërmarrëse që mbledh së bashku sipërmarrës nga komuniteti Swissalbs. Ngjarja ofron një platformë për rrjetëzimin, shkëmbimin e ideve dhe promovimin e mundësive të biznesit.