“Duomo 51 ristorante” në New York, një ndër restorantet më të mirë në qytet

E diel, 21 Prill, 2024
E diel, 21 Prill, 2024

“Duomo 51 ristorante” në New York, një ndër restorantet më të mirë në qytet

“Duomo 51” është restoranti me tre ortakë shqiptar, që e kanë arritur këtë sukses me punën e tyre – Pas këtij suksesi qëndrojnë puna dhe përkushtimi i Zamir V Gashi (Sammy) me bashkëpronar eksperiecën e shkëlqyer të Mariglen Dine dhe Alban Jakupaj, dhe, të shefit të guzhinës Vilfrid Hodai, një djal nga Vlora por i rritur në Firence, e kanë bërë së bashku shumë të njohur Duomo 51 Ristorante në listën e revistës Forbes

New York City : Duke reflektuar rritjen e kërkesës si për shërbime të plota të ngrënies, po ashtu edhe për shërbime me bar, numri i restoranteve dhe bareve në qytetin e New York-ut, për tre vjetët e fundit, sidomos pas pandemisë, u rrit me më shumë se 12,000 nga 2020 në 2023, për të arritur në 25,850 restorante dhe bar të industrisë së famshme të kulinarisë, tregojnë statistikat zyrtare të bashkisë së qytetit.

Simbas shtypit prestigjoz njujorkez, në listën e restorantve të njujorkut, gjithnjë e më shumë po zënë një vend të rēndësishëm, edhe restorantet e pronarve ose bashkë/pronarve shqiptar, restoranteve, që simbas një përllogaritje tonën, mund t’i kalojnë edhe 100 lokale (bar&restaurante) me pronar dhe bashkë/pronar Shqiptar.

Pronari dhe bashkë/pronari i bar&restaoranteve , shkodrani Zamir V. Gashi, Sammy, siç e njohin në New York, njujjorkezët dhe turistët e huaj , është themelues i disa restoranteve në qytetin e njujorkut, duke sjell përvojën e tij 20-vjeçare të bar&restorantit në zemër të qyteti Midtown, me dy bar&restaurnate Romerino dhe lokalin më të fundit me bashkëpronar Bar&Restaurant Duomo 51.

Ky restaurant i cili gjendet në zemër të qytetit, të New York-ut, (25 West 51 Street between 5 and 6 Av ) ka një pamje mahnitëse nga ballkoni – nga tarraca e tyre në katin e 7-të, i saj, ku mund të shikosh katedralen St. Patrick’s, qendrën Rockefeller( në ndërkohë, për klientelën shqiptar, shikon flamurin kuq e zi me shqiponjën e zezë me dy krena) dhe Radio City Music Hall.

Shërbimi nëse provoni të frekuntoni këtë restorant, është i shkëlqyeshëm dhe ka shumë kokteje të shijshme për të zgjedhur. Kamarjer pjesa më madhe e tyre, janë shqiptar janë nga ata që me shumë kulturë ju tregojnë se çfarë është në dispozicion çdo ditë.

Bar&Restaurant Duomo 51 – I ri në listën e restorantve më të mira, ndër restorantet e rinjë në New York City, në korrik u përzgjodh edhe nga revista prestigjoze Forbes. E cila tregon për më shumë rekomandime për ngrënien në Nju Jork, duke pikasur pikat e reja të restorantve në qytetin e njujorkut.

Duomo 51 është një vend “që i bën të gjithë të ndihen të rehatshëm”, shkruan revista Eater. Ai është restoranti i ri, i cili “pushtoi”, një katë(katin e shtatë) në gradaçielin 25 West në 51 St. mes rrugës 5 Ave & 6 Ave, ka një atmosferë të lokaleve të darkës: tavolinat e vogla me mbulesa tavoline të bardha, rrethuar me karriket druri, në një sallë dhe dhoma ngrënieje me ndriçim të ulët.

Revista Forbes, e përshkruan Duomo 51 ristorante si një nga restorantet më të bukur në qytet, mbasi ai ka një pamje unike, që si shkruan kjo prestigjoze merr bukurinë e saj duke parë Katedralja e St. Patrikut, dhe sheshin e famshëm në zemër të New York-ut, në Rockfeller Center, i rrethuar me flamurët e të gjithë botës, mes atyre gradaçielve mahnitëse që e rrethojnë.

Rockfeller Center, është edhe një nga destinacionet kryesore të turizmit dhe gjatë krishlindjeve i konsideruar edhe si destinacioni kryesorë i NYC. Aty shkruan Forbes, ndodhet edhe lokali Bar&Restaurant Duomo 51 – I cili është i përzgjedhur në listën e restorantve më të mira, ndër restorantet e rinjë në New York City.

Në këtë destination kryesore të Manhattan-it, Duomo 51 është restoranti me tre ortake shqiptar, që e kanë arritur këtë sukses me punën e tyre – Pas këtij suksesi qëndrojnë puna dhe përkushtimi i Zamir V Gashi (Sammy) bashkëpronar me eksperiecën e shkëlqyer të Mariglen Dine dhe Alban Jakupaj, dhe, të shefit të guzhinës Vilfrid Hodai, një djal nga Vlora por i rritur në Firence, e kanë bërë shumë të njohur Duomo 51 Ristorante në listën e revistës Forbes .

Ata kanë këtë restaurant, në një nga katet e “Double Tree Hilton Hotel”, dhe, sapo të pikasin që jeni shqiptar që të gjithë flasin shqip, dhe “shërbejnë si shqiptar” për të bërë edhe më të këndëshëm e të rehatshëm këtë destination të ri edhe për komunitetin shqiptar në qytetin e New York-ut .

Ndërsa duke ndjekur zinxhirin e restorantve të suksesshëme të shkodranit,Zamir Vejuka – Gashi, Sammy siç e thërrasin dhe njohin në New York , themelues i disa restoranteve në këtë qytet për dy dekada, të cilin kam patur rastin qe ta njof që nga fillimi i ardhjes së tij në Amerikë, kujtojë atë shkodranin: “Poqe se je Shkodran, gjithëçka e banë”.

Zamo, si i thërrasin shqiptarët erdhi në në vitin 1996. Pas disa viteve duke punuar në restarante të njohura në NYC, me pronar e manager amerikan dhe të huaj,( disa raste edhe me shqiptar) mëson e fiton , deri sa hap restaurantin e parë në një hotel, në Wall Street. Përkatësisht, në vitin 2002 – “San Marino ristorante” .

Që nga ajo kohë Zamiri është përkushtuar businesit të restauranteve dhe real state (pasurive të palujtshme).
Në të gjitha restorantet që ai ka biznes të tij, punojnë shumë shqiptarë, bartender, kamanjer, host, dhe manager që me punën dhe përkushtimin e tyre, i kanë bërë këto restaurante shumë të njohur në disa destinacione të qytetit të New York-ut.

“Duomo 51” është restoranti me tre ortakë shqiptar, që e kanë arritur këtë sukses me punën e tyre – Pas këtij suksesi qëndrojnë puna dhe përkushtimi i Zamir V Gashi (Sammy) me bashkëpronar eksperiecën e shkëlqyer të Mariglen Dine dhe Alban Jakupaj, dhe, të shefit të guzhinës Vilfrid Hodai, një djal nga Vlora por i rritur në Firence, e kanë bërë së bashku shumë të njohur Duomo 51 Ristorante në listën e revistës Forbes

New York City : Duke reflektuar rritjen e kërkesës si për shërbime të plota të ngrënies, po ashtu edhe për shërbime me bar, numri i restoranteve dhe bareve në qytetin e New York-ut, për tre vjetët e fundit, sidomos pas pandemisë, u rrit me më shumë se 12,000 nga 2020 në 2023, për të arritur në 25,850 restorante dhe bar të industrisë së famshme të kulinarisë, tregojnë statistikat zyrtare të bashkisë së qytetit.

Simbas shtypit prestigjoz njujorkez, në listën e restorantve të njujorkut, gjithnjë e më shumë po zënë një vend të rēndësishëm, edhe restorantet e pronarve ose bashkë/pronarve shqiptar, restoranteve, që simbas një përllogaritje tonën, mund t’i kalojnë edhe 100 lokale (bar&restaurante) me pronar dhe bashkë/pronar Shqiptar.

Pronari dhe bashkë/pronari i bar&restaoranteve , shkodrani Zamir V. Gashi, Sammy, siç e njohin në New York, njujjorkezët dhe turistët e huaj , është themelues i disa restoranteve në qytetin e njujorkut, duke sjell përvojën e tij 20-vjeçare të bar&restorantit në zemër të qyteti Midtown, me dy bar&restaurnate Romerino dhe lokalin më të fundit me bashkëpronar Bar&Restaurant Duomo 51.

Ky restaurant i cili gjendet në zemër të qytetit, të New York-ut, (25 West 51 Street between 5 and 6 Av ) ka një pamje mahnitëse nga ballkoni – nga tarraca e tyre në katin e 7-të, i saj, ku mund të shikosh katedralen St. Patrick’s, qendrën Rockefeller( në ndërkohë, për klientelën shqiptar, shikon flamurin kuq e zi me shqiponjën e zezë me dy krena) dhe Radio City Music Hall.

Shërbimi nëse provoni të frekuntoni këtë restorant, është i shkëlqyeshëm dhe ka shumë kokteje të shijshme për të zgjedhur. Kamarjer pjesa më madhe e tyre, janë shqiptar janë nga ata që me shumë kulturë ju tregojnë se çfarë është në dispozicion çdo ditë.

Bar&Restaurant Duomo 51 – I ri në listën e restorantve më të mira, ndër restorantet e rinjë në New York City, në korrik u përzgjodh edhe nga revista prestigjoze Forbes. E cila tregon për më shumë rekomandime për ngrënien në Nju Jork, duke pikasur pikat e reja të restorantve në qytetin e njujorkut.

Duomo 51 është një vend “që i bën të gjithë të ndihen të rehatshëm”, shkruan revista Eater. Ai është restoranti i ri, i cili “pushtoi”, një katë(katin e shtatë) në gradaçielin 25 West në 51 St. mes rrugës 5 Ave & 6 Ave, ka një atmosferë të lokaleve të darkës: tavolinat e vogla me mbulesa tavoline të bardha, rrethuar me karriket druri, në një sallë dhe dhoma ngrënieje me ndriçim të ulët.

Revista Forbes, e përshkruan Duomo 51 ristorante si një nga restorantet më të bukur në qytet, mbasi ai ka një pamje unike, që si shkruan kjo prestigjoze merr bukurinë e saj duke parë Katedralja e St. Patrikut, dhe sheshin e famshëm në zemër të New York-ut, në Rockfeller Center, i rrethuar me flamurët e të gjithë botës, mes atyre gradaçielve mahnitëse që e rrethojnë.

Rockfeller Center, është edhe një nga destinacionet kryesore të turizmit dhe gjatë krishlindjeve i konsideruar edhe si destinacioni kryesorë i NYC. Aty shkruan Forbes, ndodhet edhe lokali Bar&Restaurant Duomo 51 – I cili është i përzgjedhur në listën e restorantve më të mira, ndër restorantet e rinjë në New York City.

Në këtë destination kryesore të Manhattan-it, Duomo 51 është restoranti me tre ortake shqiptar, që e kanë arritur këtë sukses me punën e tyre – Pas këtij suksesi qëndrojnë puna dhe përkushtimi i Zamir V Gashi (Sammy) bashkëpronar me eksperiecën e shkëlqyer të Mariglen Dine dhe Alban Jakupaj, dhe, të shefit të guzhinës Vilfrid Hodai, një djal nga Vlora por i rritur në Firence, e kanë bërë shumë të njohur Duomo 51 Ristorante në listën e revistës Forbes .

Ata kanë këtë restaurant, në një nga katet e “Double Tree Hilton Hotel”, dhe, sapo të pikasin që jeni shqiptar që të gjithë flasin shqip, dhe “shërbejnë si shqiptar” për të bërë edhe më të këndëshëm e të rehatshëm këtë destination të ri edhe për komunitetin shqiptar në qytetin e New York-ut .

Ndërsa duke ndjekur zinxhirin e restorantve të suksesshëme të shkodranit,Zamir Vejuka – Gashi, Sammy siç e thërrasin dhe njohin në New York , themelues i disa restoranteve në këtë qytet për dy dekada, të cilin kam patur rastin qe ta njof që nga fillimi i ardhjes së tij në Amerikë, kujtojë atë shkodranin: “Poqe se je Shkodran, gjithëçka e banë”.

Zamo, si i thërrasin shqiptarët erdhi në në vitin 1996. Pas disa viteve duke punuar në restarante të njohura në NYC, me pronar e manager amerikan dhe të huaj,( disa raste edhe me shqiptar) mëson e fiton , deri sa hap restaurantin e parë në një hotel, në Wall Street. Përkatësisht, në vitin 2002 – “San Marino ristorante” .

Që nga ajo kohë Zamiri është përkushtuar businesit të restauranteve dhe real state (pasurive të palujtshme).
Në të gjitha restorantet që ai ka biznes të tij, punojnë shumë shqiptarë, bartender, kamanjer, host, dhe manager që me punën dhe përkushtimin e tyre, i kanë bërë këto restaurante shumë të njohur në disa destinacione të qytetit të New York-ut.

“Duomo 51” është restoranti me tre ortakë shqiptar, që e kanë arritur këtë sukses me punën e tyre – Pas këtij suksesi qëndrojnë puna dhe përkushtimi i Zamir V Gashi (Sammy) me bashkëpronar eksperiecën e shkëlqyer të Mariglen Dine dhe Alban Jakupaj, dhe, të shefit të guzhinës Vilfrid Hodai, një djal nga Vlora por i rritur në Firence, e kanë bërë së bashku shumë të njohur Duomo 51 Ristorante në listën e revistës Forbes

New York City : Duke reflektuar rritjen e kërkesës si për shërbime të plota të ngrënies, po ashtu edhe për shërbime me bar, numri i restoranteve dhe bareve në qytetin e New York-ut, për tre vjetët e fundit, sidomos pas pandemisë, u rrit me më shumë se 12,000 nga 2020 në 2023, për të arritur në 25,850 restorante dhe bar të industrisë së famshme të kulinarisë, tregojnë statistikat zyrtare të bashkisë së qytetit.

Simbas shtypit prestigjoz njujorkez, në listën e restorantve të njujorkut, gjithnjë e më shumë po zënë një vend të rēndësishëm, edhe restorantet e pronarve ose bashkë/pronarve shqiptar, restoranteve, që simbas një përllogaritje tonën, mund t’i kalojnë edhe 100 lokale (bar&restaurante) me pronar dhe bashkë/pronar Shqiptar.

Pronari dhe bashkë/pronari i bar&restaoranteve , shkodrani Zamir V. Gashi, Sammy, siç e njohin në New York, njujjorkezët dhe turistët e huaj , është themelues i disa restoranteve në qytetin e njujorkut, duke sjell përvojën e tij 20-vjeçare të bar&restorantit në zemër të qyteti Midtown, me dy bar&restaurnate Romerino dhe lokalin më të fundit me bashkëpronar Bar&Restaurant Duomo 51.

Ky restaurant i cili gjendet në zemër të qytetit, të New York-ut, (25 West 51 Street between 5 and 6 Av ) ka një pamje mahnitëse nga ballkoni – nga tarraca e tyre në katin e 7-të, i saj, ku mund të shikosh katedralen St. Patrick’s, qendrën Rockefeller( në ndërkohë, për klientelën shqiptar, shikon flamurin kuq e zi me shqiponjën e zezë me dy krena) dhe Radio City Music Hall.

Shërbimi nëse provoni të frekuntoni këtë restorant, është i shkëlqyeshëm dhe ka shumë kokteje të shijshme për të zgjedhur. Kamarjer pjesa më madhe e tyre, janë shqiptar janë nga ata që me shumë kulturë ju tregojnë se çfarë është në dispozicion çdo ditë.

Bar&Restaurant Duomo 51 – I ri në listën e restorantve më të mira, ndër restorantet e rinjë në New York City, në korrik u përzgjodh edhe nga revista prestigjoze Forbes. E cila tregon për më shumë rekomandime për ngrënien në Nju Jork, duke pikasur pikat e reja të restorantve në qytetin e njujorkut.

Duomo 51 është një vend “që i bën të gjithë të ndihen të rehatshëm”, shkruan revista Eater. Ai është restoranti i ri, i cili “pushtoi”, një katë(katin e shtatë) në gradaçielin 25 West në 51 St. mes rrugës 5 Ave & 6 Ave, ka një atmosferë të lokaleve të darkës: tavolinat e vogla me mbulesa tavoline të bardha, rrethuar me karriket druri, në një sallë dhe dhoma ngrënieje me ndriçim të ulët.

Revista Forbes, e përshkruan Duomo 51 ristorante si një nga restorantet më të bukur në qytet, mbasi ai ka një pamje unike, që si shkruan kjo prestigjoze merr bukurinë e saj duke parë Katedralja e St. Patrikut, dhe sheshin e famshëm në zemër të New York-ut, në Rockfeller Center, i rrethuar me flamurët e të gjithë botës, mes atyre gradaçielve mahnitëse që e rrethojnë.

Rockfeller Center, është edhe një nga destinacionet kryesore të turizmit dhe gjatë krishlindjeve i konsideruar edhe si destinacioni kryesorë i NYC. Aty shkruan Forbes, ndodhet edhe lokali Bar&Restaurant Duomo 51 – I cili është i përzgjedhur në listën e restorantve më të mira, ndër restorantet e rinjë në New York City.

Në këtë destination kryesore të Manhattan-it, Duomo 51 është restoranti me tre ortake shqiptar, që e kanë arritur këtë sukses me punën e tyre – Pas këtij suksesi qëndrojnë puna dhe përkushtimi i Zamir V Gashi (Sammy) bashkëpronar me eksperiecën e shkëlqyer të Mariglen Dine dhe Alban Jakupaj, dhe, të shefit të guzhinës Vilfrid Hodai, një djal nga Vlora por i rritur në Firence, e kanë bërë shumë të njohur Duomo 51 Ristorante në listën e revistës Forbes .

Ata kanë këtë restaurant, në një nga katet e “Double Tree Hilton Hotel”, dhe, sapo të pikasin që jeni shqiptar që të gjithë flasin shqip, dhe “shërbejnë si shqiptar” për të bërë edhe më të këndëshëm e të rehatshëm këtë destination të ri edhe për komunitetin shqiptar në qytetin e New York-ut .

Ndërsa duke ndjekur zinxhirin e restorantve të suksesshëme të shkodranit,Zamir Vejuka – Gashi, Sammy siç e thërrasin dhe njohin në New York , themelues i disa restoranteve në këtë qytet për dy dekada, të cilin kam patur rastin qe ta njof që nga fillimi i ardhjes së tij në Amerikë, kujtojë atë shkodranin: “Poqe se je Shkodran, gjithëçka e banë”.

Zamo, si i thërrasin shqiptarët erdhi në në vitin 1996. Pas disa viteve duke punuar në restarante të njohura në NYC, me pronar e manager amerikan dhe të huaj,( disa raste edhe me shqiptar) mëson e fiton , deri sa hap restaurantin e parë në një hotel, në Wall Street. Përkatësisht, në vitin 2002 – “San Marino ristorante” .

Që nga ajo kohë Zamiri është përkushtuar businesit të restauranteve dhe real state (pasurive të palujtshme).
Në të gjitha restorantet që ai ka biznes të tij, punojnë shumë shqiptarë, bartender, kamanjer, host, dhe manager që me punën dhe përkushtimin e tyre, i kanë bërë këto restaurante shumë të njohur në disa destinacione të qytetit të New York-ut.