Vera fiorentine/ Denata Ndreca prezanton librin e saj të ri

E premte, 24 Maj, 2024
E premte, 24 Maj, 2024

Vera fiorentine/ Denata Ndreca prezanton librin e saj të ri

Muzikë, ngjarje letrare dhe intervista në mjedisin e  shkëlqyer të Piazza Santo Spirito, pulsi i Oltrarno-s fiorentine dhe, përsëri këtë vit, për të tretën verë radhazi, skena e natyrshme do të mirëpresë ciklin e madh të ngjarjeve kulturore të verës fiorentine

E ftuar në këtë maratonë aktivitetesh të titulluar “Bota në Santo Spirito 2023” edhe autorja shqiptare Denata Ndreca, për të beiseduar rreth librit të saj të fundit “A nord delle mie costole” (Në veri të brinjëve të mia, prezantim nga Fever and Spear).

Takimi do të mbahet ditën e nesërme më  27 korrik në orën 19:00 – Piazza Santo Spirito.

Lloji i shfaqjeve të ofruara gjatë verës fiorentine është një shkrirje e vërtetë e kulturave, zhanreve dhe stileve, rezultati është një programim tërheqës, i drejtuar për të gjitha shijet dhe të gjitha moshat.

Muzikë, ngjarje letrare dhe intervista në mjedisin e  shkëlqyer të Piazza Santo Spirito, pulsi i Oltrarno-s fiorentine dhe, përsëri këtë vit, për të tretën verë radhazi, skena e natyrshme do të mirëpresë ciklin e madh të ngjarjeve kulturore të verës fiorentine

E ftuar në këtë maratonë aktivitetesh të titulluar “Bota në Santo Spirito 2023” edhe autorja shqiptare Denata Ndreca, për të beiseduar rreth librit të saj të fundit “A nord delle mie costole” (Në veri të brinjëve të mia, prezantim nga Fever and Spear).

Takimi do të mbahet ditën e nesërme më  27 korrik në orën 19:00 – Piazza Santo Spirito.

Lloji i shfaqjeve të ofruara gjatë verës fiorentine është një shkrirje e vërtetë e kulturave, zhanreve dhe stileve, rezultati është një programim tërheqës, i drejtuar për të gjitha shijet dhe të gjitha moshat.

Muzikë, ngjarje letrare dhe intervista në mjedisin e  shkëlqyer të Piazza Santo Spirito, pulsi i Oltrarno-s fiorentine dhe, përsëri këtë vit, për të tretën verë radhazi, skena e natyrshme do të mirëpresë ciklin e madh të ngjarjeve kulturore të verës fiorentine

E ftuar në këtë maratonë aktivitetesh të titulluar “Bota në Santo Spirito 2023” edhe autorja shqiptare Denata Ndreca, për të beiseduar rreth librit të saj të fundit “A nord delle mie costole” (Në veri të brinjëve të mia, prezantim nga Fever and Spear).

Takimi do të mbahet ditën e nesërme më  27 korrik në orën 19:00 – Piazza Santo Spirito.

Lloji i shfaqjeve të ofruara gjatë verës fiorentine është një shkrirje e vërtetë e kulturave, zhanreve dhe stileve, rezultati është një programim tërheqës, i drejtuar për të gjitha shijet dhe të gjitha moshat.