Greqi /Ceremonia e fundvitit në kursin “Konstadin Kristoforidhi” dhe “Dituria”

E mërkurë, 22 Maj, 2024
E mërkurë, 22 Maj, 2024

Greqi /Ceremonia e fundvitit në kursin “Konstadin Kristoforidhi” dhe “Dituria”

Kursi “Konstadin Kristoforidhi 1,2”, Athinë dhe “Dituria”, online mbyllën me sukses vitin shkollor 2023.

Mes një feste ku  u shpalosën vlerat kulturore, folklorike ku nxënësit recituan vjersha, lexuan fjalë të urta e gjë e gjëza, luajtën lojëra fëmijërore dhe në mbyllje valle të  traditës shqiptare.

Entuziazëm i përbashkët nxënës-prindër.

Si përfundim  u bë dhe shpërndarja e çertifikatave.

Verë të mbarë të dashur nxënës dhe mirë u takofshim!

Mësuesja Valentina Bozhiqi.

Kursi “Konstadin Kristoforidhi 1,2”, Athinë dhe “Dituria”, online mbyllën me sukses vitin shkollor 2023.

Mes një feste ku  u shpalosën vlerat kulturore, folklorike ku nxënësit recituan vjersha, lexuan fjalë të urta e gjë e gjëza, luajtën lojëra fëmijërore dhe në mbyllje valle të  traditës shqiptare.

Entuziazëm i përbashkët nxënës-prindër.

Si përfundim  u bë dhe shpërndarja e çertifikatave.

Verë të mbarë të dashur nxënës dhe mirë u takofshim!

Mësuesja Valentina Bozhiqi.

Kursi “Konstadin Kristoforidhi 1,2”, Athinë dhe “Dituria”, online mbyllën me sukses vitin shkollor 2023.

Mes një feste ku  u shpalosën vlerat kulturore, folklorike ku nxënësit recituan vjersha, lexuan fjalë të urta e gjë e gjëza, luajtën lojëra fëmijërore dhe në mbyllje valle të  traditës shqiptare.

Entuziazëm i përbashkët nxënës-prindër.

Si përfundim  u bë dhe shpërndarja e çertifikatave.

Verë të mbarë të dashur nxënës dhe mirë u takofshim!

Mësuesja Valentina Bozhiqi.