“Sprachschule Dr. Lenz: Mësoni gjuhën gjermane me pasion dhe profesionalizëm

E mërkurë, 22 Maj, 2024
E mërkurë, 22 Maj, 2024

“Sprachschule Dr. Lenz: Mësoni gjuhën gjermane me pasion dhe profesionalizëm

Vjenë, Austri – Në zemër të qytetit të Vjenës, gjendet një shkollë e njohur e gjuhëve të huaja – “Sprachschule Dr. Lenz” themeluar nga një shqiptare dhe bashkëshorti i saj austriak.

Artemida (Islami) Lenz e nisi këtë rrugëtim 15 vite më parë dhe sot shkolla e saj “Sprachschule Dr. Lenz” është një nga institucionet më të njohura dhe destinacioni perfekt për ata që duan të mësojnë gjuhën gjermane me pasion dhe profesionalizëm.

Drejtuar nga Dr. Artemida dhe Dr. Wolfgang Lenz, kjo shkollë ka qenë një qendër e shkëlqyer e mësimit të gjuhëve të huaja për më shumë se 15 vjet. Ata së bashku me stafin e përzgjedhur janë përkushtuar për të ofruar një eksperiencë të paharrueshme të mësimit për studentët e tyre të çdo moshe dhe nivele.

Shkolla

“Sprachschule Dr. Lenz” ofron një gamë të gjerë kurse gjuhe gjermane, duke filluar nga nivelit A1 deri në nivelin C1. Pavarësisht nëse jeni fillestarë ose studentë të avancuar, kjo shkollë ka kurset e përshtatshme për t’u përmirësuar dhe për të fituar aftësi të reja në gjuhën gjermane. Mësuesit e tyre të kualifikuar dhe me përvojë janë të përkushtuar për t’ju ndihmuar të arrini qëllimet tuaja më të larta në mësimin e gjuhës.

“Cilësia është thelbësore” thotë Dr. Lenz “Ne ofrojnë kurse të strukturuara ku përdorimi i metodave inovative dhe materialeve të përditësuara sigurojnë një përvojë mësimi të stimuluese. Çdo student merr vëmendje individuale dhe ndihmë të personalizuar nga mësuesit e shkollës, duke e bërë procesin e mësimit më të lehtë dhe më efektiv”.

Shkolla nuk ofron vetëm kurse të gjuhëve të huaja, por gjithashtu ka ndihmuar shumë studentë për t’u përgatitur për aplikimin në universitete në Vjenë. Me asistencën e tyre, studentët kanë përgatitur dokumentacionin e nevojshëm për aplikim dhe kanë marrë ndihmë për shkrimin e eseve dhe letrave motivuese. Kjo i ka ndihmuar ata të realizojnë qellimet e tyre akademike dhe të arrijnë sukses në karrierën e tyre të zgjedhur.

Jo vetëm për studentët, por Sprachschule Dr. Lenz ofron gjithashtu kursesh verore për fëmijë dhe adoleshentë në grupet e moshës 10-17 vjeç. Këto kurse jo vetëm që i ofrojnë fëmijëve dhe adoleshentëve një mësim të cilësisë së lartë të gjuhës gjermane, por gjithashtu i njohin ata me historinë dhe kulturën e bukur të Vjenës.

Asistencë për akomodim është një shërbim shtesë që ofrohet nga shkolla për studentët që kanë nevojë për ndihmë për të gjetur strehim në Vjenë. Ata dëshirojnë që studentët të ndihen si në shtëpinë e tyre gjatë kohës që qëndrojnë në këtë qytet të mahnitshëm.

Sprachschule Dr. Lenz nuk është vetëm një shkollë, por një mbështetëse për të gjithë ata që duan të mësojnë gjuhën gjermane dhe të përjetojnë kulturën evropiane. Me profesionistët e tyre të angazhuar dhe një ambient mësimi të përkushtuar, kjo shkollë është vendi i duhur për t’u ngritur lart në mësimin e gjuhëve të huaja.

Kurset verore

Kurset verore të ofruara nga Sprachschule Dr. Lenz janë një mundësi e shkëlqyer për të mësuar gjuhën gjermane dhe për të eksploruar kulturën e Vjenës në një mjedis argëtues dhe tërheqës. Në këtë link (https://www.sprachkurselenz.at/sprachkurse/sommerkur ), do të gjeni informacione të hollësishme rreth kurseve verore të ofruara nga shkolla.

Kurset verore janë të disponueshme për fëmijë dhe adoleshentë në grupmoshat 10-17 vjeç. Këto kurse janë të organizuara në grupet e vogla me numër të kufizuar studentësh për të siguruar vëmendje individuale nga mësuesit. Programi i tyre përfshin mësimin e gjuhës gjermane në mënyrë argëtuese dhe interaktive, si dhe një udhëtim javor rreth Vjenës, ku studentët mund të njihen me historinë dhe kulturën e qytetit.

Kurset verore janë të krijuara për të përmirësuar njohuritë gjuhësore të studentëve dhe për t’i njohur ata me kulturën evropiane. Ata ofrojnë një ambient tërheqës dhe një ndërveprim të shkëlqyer mes studentëve dhe mësuesve. Kurse verore janë një mundësi e shkëlqyer për të mësuar në mënyrë intensive dhe të përjetuar një aventurë të mahnitshme mësimore në një qytet të pasur me histori dhe art.

Për më shumë informacione rreth kurseve verore të ofruara nga Sprachschule Dr. Lenz, ju sugjerojmë që të vizitoni linkun e mësipërm dhe të shfletoni faqen e tyre zyrtare. Aty do të gjeni detajet e plota rreth datave, orarit, tarifave dhe më shumë për të planifikuar dhe aplikuar për një kurs veror të gjuhës gjermane në Sprachschule Dr. Lenz.

Nëse jeni gati për të filluar udhëtimin tuaj të mësimit në Sprachschule Dr. Lenz, kontaktoni në +43 650 9646507 ose në [email protected].

Për më shumë informacion rreth kurseve dhe shërbimeve të ofruara, vizitoni faqen e tyre zyrtare www.sprachkurselenz.at.

 

Vjenë, Austri – Në zemër të qytetit të Vjenës, gjendet një shkollë e njohur e gjuhëve të huaja – “Sprachschule Dr. Lenz” themeluar nga një shqiptare dhe bashkëshorti i saj austriak.

Artemida (Islami) Lenz e nisi këtë rrugëtim 15 vite më parë dhe sot shkolla e saj “Sprachschule Dr. Lenz” është një nga institucionet më të njohura dhe destinacioni perfekt për ata që duan të mësojnë gjuhën gjermane me pasion dhe profesionalizëm.

Drejtuar nga Dr. Artemida dhe Dr. Wolfgang Lenz, kjo shkollë ka qenë një qendër e shkëlqyer e mësimit të gjuhëve të huaja për më shumë se 15 vjet. Ata së bashku me stafin e përzgjedhur janë përkushtuar për të ofruar një eksperiencë të paharrueshme të mësimit për studentët e tyre të çdo moshe dhe nivele.

Shkolla

“Sprachschule Dr. Lenz” ofron një gamë të gjerë kurse gjuhe gjermane, duke filluar nga nivelit A1 deri në nivelin C1. Pavarësisht nëse jeni fillestarë ose studentë të avancuar, kjo shkollë ka kurset e përshtatshme për t’u përmirësuar dhe për të fituar aftësi të reja në gjuhën gjermane. Mësuesit e tyre të kualifikuar dhe me përvojë janë të përkushtuar për t’ju ndihmuar të arrini qëllimet tuaja më të larta në mësimin e gjuhës.

“Cilësia është thelbësore” thotë Dr. Lenz “Ne ofrojnë kurse të strukturuara ku përdorimi i metodave inovative dhe materialeve të përditësuara sigurojnë një përvojë mësimi të stimuluese. Çdo student merr vëmendje individuale dhe ndihmë të personalizuar nga mësuesit e shkollës, duke e bërë procesin e mësimit më të lehtë dhe më efektiv”.

Shkolla nuk ofron vetëm kurse të gjuhëve të huaja, por gjithashtu ka ndihmuar shumë studentë për t’u përgatitur për aplikimin në universitete në Vjenë. Me asistencën e tyre, studentët kanë përgatitur dokumentacionin e nevojshëm për aplikim dhe kanë marrë ndihmë për shkrimin e eseve dhe letrave motivuese. Kjo i ka ndihmuar ata të realizojnë qellimet e tyre akademike dhe të arrijnë sukses në karrierën e tyre të zgjedhur.

Jo vetëm për studentët, por Sprachschule Dr. Lenz ofron gjithashtu kursesh verore për fëmijë dhe adoleshentë në grupet e moshës 10-17 vjeç. Këto kurse jo vetëm që i ofrojnë fëmijëve dhe adoleshentëve një mësim të cilësisë së lartë të gjuhës gjermane, por gjithashtu i njohin ata me historinë dhe kulturën e bukur të Vjenës.

Asistencë për akomodim është një shërbim shtesë që ofrohet nga shkolla për studentët që kanë nevojë për ndihmë për të gjetur strehim në Vjenë. Ata dëshirojnë që studentët të ndihen si në shtëpinë e tyre gjatë kohës që qëndrojnë në këtë qytet të mahnitshëm.

Sprachschule Dr. Lenz nuk është vetëm një shkollë, por një mbështetëse për të gjithë ata që duan të mësojnë gjuhën gjermane dhe të përjetojnë kulturën evropiane. Me profesionistët e tyre të angazhuar dhe një ambient mësimi të përkushtuar, kjo shkollë është vendi i duhur për t’u ngritur lart në mësimin e gjuhëve të huaja.

Kurset verore

Kurset verore të ofruara nga Sprachschule Dr. Lenz janë një mundësi e shkëlqyer për të mësuar gjuhën gjermane dhe për të eksploruar kulturën e Vjenës në një mjedis argëtues dhe tërheqës. Në këtë link (https://www.sprachkurselenz.at/sprachkurse/sommerkur ), do të gjeni informacione të hollësishme rreth kurseve verore të ofruara nga shkolla.

Kurset verore janë të disponueshme për fëmijë dhe adoleshentë në grupmoshat 10-17 vjeç. Këto kurse janë të organizuara në grupet e vogla me numër të kufizuar studentësh për të siguruar vëmendje individuale nga mësuesit. Programi i tyre përfshin mësimin e gjuhës gjermane në mënyrë argëtuese dhe interaktive, si dhe një udhëtim javor rreth Vjenës, ku studentët mund të njihen me historinë dhe kulturën e qytetit.

Kurset verore janë të krijuara për të përmirësuar njohuritë gjuhësore të studentëve dhe për t’i njohur ata me kulturën evropiane. Ata ofrojnë një ambient tërheqës dhe një ndërveprim të shkëlqyer mes studentëve dhe mësuesve. Kurse verore janë një mundësi e shkëlqyer për të mësuar në mënyrë intensive dhe të përjetuar një aventurë të mahnitshme mësimore në një qytet të pasur me histori dhe art.

Për më shumë informacione rreth kurseve verore të ofruara nga Sprachschule Dr. Lenz, ju sugjerojmë që të vizitoni linkun e mësipërm dhe të shfletoni faqen e tyre zyrtare. Aty do të gjeni detajet e plota rreth datave, orarit, tarifave dhe më shumë për të planifikuar dhe aplikuar për një kurs veror të gjuhës gjermane në Sprachschule Dr. Lenz.

Nëse jeni gati për të filluar udhëtimin tuaj të mësimit në Sprachschule Dr. Lenz, kontaktoni në +43 650 9646507 ose në [email protected].

Për më shumë informacion rreth kurseve dhe shërbimeve të ofruara, vizitoni faqen e tyre zyrtare www.sprachkurselenz.at.

 

Vjenë, Austri – Në zemër të qytetit të Vjenës, gjendet një shkollë e njohur e gjuhëve të huaja – “Sprachschule Dr. Lenz” themeluar nga një shqiptare dhe bashkëshorti i saj austriak.

Artemida (Islami) Lenz e nisi këtë rrugëtim 15 vite më parë dhe sot shkolla e saj “Sprachschule Dr. Lenz” është një nga institucionet më të njohura dhe destinacioni perfekt për ata që duan të mësojnë gjuhën gjermane me pasion dhe profesionalizëm.

Drejtuar nga Dr. Artemida dhe Dr. Wolfgang Lenz, kjo shkollë ka qenë një qendër e shkëlqyer e mësimit të gjuhëve të huaja për më shumë se 15 vjet. Ata së bashku me stafin e përzgjedhur janë përkushtuar për të ofruar një eksperiencë të paharrueshme të mësimit për studentët e tyre të çdo moshe dhe nivele.

Shkolla

“Sprachschule Dr. Lenz” ofron një gamë të gjerë kurse gjuhe gjermane, duke filluar nga nivelit A1 deri në nivelin C1. Pavarësisht nëse jeni fillestarë ose studentë të avancuar, kjo shkollë ka kurset e përshtatshme për t’u përmirësuar dhe për të fituar aftësi të reja në gjuhën gjermane. Mësuesit e tyre të kualifikuar dhe me përvojë janë të përkushtuar për t’ju ndihmuar të arrini qëllimet tuaja më të larta në mësimin e gjuhës.

“Cilësia është thelbësore” thotë Dr. Lenz “Ne ofrojnë kurse të strukturuara ku përdorimi i metodave inovative dhe materialeve të përditësuara sigurojnë një përvojë mësimi të stimuluese. Çdo student merr vëmendje individuale dhe ndihmë të personalizuar nga mësuesit e shkollës, duke e bërë procesin e mësimit më të lehtë dhe më efektiv”.

Shkolla nuk ofron vetëm kurse të gjuhëve të huaja, por gjithashtu ka ndihmuar shumë studentë për t’u përgatitur për aplikimin në universitete në Vjenë. Me asistencën e tyre, studentët kanë përgatitur dokumentacionin e nevojshëm për aplikim dhe kanë marrë ndihmë për shkrimin e eseve dhe letrave motivuese. Kjo i ka ndihmuar ata të realizojnë qellimet e tyre akademike dhe të arrijnë sukses në karrierën e tyre të zgjedhur.

Jo vetëm për studentët, por Sprachschule Dr. Lenz ofron gjithashtu kursesh verore për fëmijë dhe adoleshentë në grupet e moshës 10-17 vjeç. Këto kurse jo vetëm që i ofrojnë fëmijëve dhe adoleshentëve një mësim të cilësisë së lartë të gjuhës gjermane, por gjithashtu i njohin ata me historinë dhe kulturën e bukur të Vjenës.

Asistencë për akomodim është një shërbim shtesë që ofrohet nga shkolla për studentët që kanë nevojë për ndihmë për të gjetur strehim në Vjenë. Ata dëshirojnë që studentët të ndihen si në shtëpinë e tyre gjatë kohës që qëndrojnë në këtë qytet të mahnitshëm.

Sprachschule Dr. Lenz nuk është vetëm një shkollë, por një mbështetëse për të gjithë ata që duan të mësojnë gjuhën gjermane dhe të përjetojnë kulturën evropiane. Me profesionistët e tyre të angazhuar dhe një ambient mësimi të përkushtuar, kjo shkollë është vendi i duhur për t’u ngritur lart në mësimin e gjuhëve të huaja.

Kurset verore

Kurset verore të ofruara nga Sprachschule Dr. Lenz janë një mundësi e shkëlqyer për të mësuar gjuhën gjermane dhe për të eksploruar kulturën e Vjenës në një mjedis argëtues dhe tërheqës. Në këtë link (https://www.sprachkurselenz.at/sprachkurse/sommerkur ), do të gjeni informacione të hollësishme rreth kurseve verore të ofruara nga shkolla.

Kurset verore janë të disponueshme për fëmijë dhe adoleshentë në grupmoshat 10-17 vjeç. Këto kurse janë të organizuara në grupet e vogla me numër të kufizuar studentësh për të siguruar vëmendje individuale nga mësuesit. Programi i tyre përfshin mësimin e gjuhës gjermane në mënyrë argëtuese dhe interaktive, si dhe një udhëtim javor rreth Vjenës, ku studentët mund të njihen me historinë dhe kulturën e qytetit.

Kurset verore janë të krijuara për të përmirësuar njohuritë gjuhësore të studentëve dhe për t’i njohur ata me kulturën evropiane. Ata ofrojnë një ambient tërheqës dhe një ndërveprim të shkëlqyer mes studentëve dhe mësuesve. Kurse verore janë një mundësi e shkëlqyer për të mësuar në mënyrë intensive dhe të përjetuar një aventurë të mahnitshme mësimore në një qytet të pasur me histori dhe art.

Për më shumë informacione rreth kurseve verore të ofruara nga Sprachschule Dr. Lenz, ju sugjerojmë që të vizitoni linkun e mësipërm dhe të shfletoni faqen e tyre zyrtare. Aty do të gjeni detajet e plota rreth datave, orarit, tarifave dhe më shumë për të planifikuar dhe aplikuar për një kurs veror të gjuhës gjermane në Sprachschule Dr. Lenz.

Nëse jeni gati për të filluar udhëtimin tuaj të mësimit në Sprachschule Dr. Lenz, kontaktoni në +43 650 9646507 ose në [email protected].

Për më shumë informacion rreth kurseve dhe shërbimeve të ofruara, vizitoni faqen e tyre zyrtare www.sprachkurselenz.at.