Takim me kryesinë e “Shkollës Shqipe” në Zvicër

E diel, 1 Tetor, 2023
E diel, 1 Tetor, 2023

Takim me kryesinë e “Shkollës Shqipe” në Zvicër

Në prag të përfundimit të vitit shkollor 2022/2023, të mësimit shqip në Zvicër  sot  në mjediset e Ambasadës së Shqipërisë u organizua një takim pune me Kryesinë e “Shkollën Shqipe” në Zvicër, të përbërë nga profesor z.Vaxhid Sejdiu, mësueset, znj.Lumnije Klinaku, znj.Anita Duriçi, znj.Leonora Zoto dhe arkëtare znj.Iba Bulica.

Në këtë takim u analizuan dhe diskutuan arritjet për këtë vit shkollor, problematikat e hasura si dhe planet për vitin e ri shkollor. Me këtë rast, Ambasadori Ilir Gjoni, i përcolli Kryesisë, urimet dhe përgëzimet më të sinqerta duke vlerësuar punën mbresëlënëse të secilit prej mësimdhënësve e po ashtu dhe prindërve si dhe gjithë aktorëve të tjerë që kanë kontribuar e kontribuojnë në masivizimin e mësimit shqip në Zvicër.

Përpjekja dhe përhapja për mësimin e gjuhës shqipe të fëmijëve shqiptarë në Zvicër është një mision fisnik dhe një nga fokuset kryesore të punës së Ambasadës së Shqipërisë në Zvicër.

Në prag të përfundimit të vitit shkollor 2022/2023, të mësimit shqip në Zvicër  sot  në mjediset e Ambasadës së Shqipërisë u organizua një takim pune me Kryesinë e “Shkollën Shqipe” në Zvicër, të përbërë nga profesor z.Vaxhid Sejdiu, mësueset, znj.Lumnije Klinaku, znj.Anita Duriçi, znj.Leonora Zoto dhe arkëtare znj.Iba Bulica.

Në këtë takim u analizuan dhe diskutuan arritjet për këtë vit shkollor, problematikat e hasura si dhe planet për vitin e ri shkollor. Me këtë rast, Ambasadori Ilir Gjoni, i përcolli Kryesisë, urimet dhe përgëzimet më të sinqerta duke vlerësuar punën mbresëlënëse të secilit prej mësimdhënësve e po ashtu dhe prindërve si dhe gjithë aktorëve të tjerë që kanë kontribuar e kontribuojnë në masivizimin e mësimit shqip në Zvicër.

Përpjekja dhe përhapja për mësimin e gjuhës shqipe të fëmijëve shqiptarë në Zvicër është një mision fisnik dhe një nga fokuset kryesore të punës së Ambasadës së Shqipërisë në Zvicër.

Në prag të përfundimit të vitit shkollor 2022/2023, të mësimit shqip në Zvicër  sot  në mjediset e Ambasadës së Shqipërisë u organizua një takim pune me Kryesinë e “Shkollën Shqipe” në Zvicër, të përbërë nga profesor z.Vaxhid Sejdiu, mësueset, znj.Lumnije Klinaku, znj.Anita Duriçi, znj.Leonora Zoto dhe arkëtare znj.Iba Bulica.

Në këtë takim u analizuan dhe diskutuan arritjet për këtë vit shkollor, problematikat e hasura si dhe planet për vitin e ri shkollor. Me këtë rast, Ambasadori Ilir Gjoni, i përcolli Kryesisë, urimet dhe përgëzimet më të sinqerta duke vlerësuar punën mbresëlënëse të secilit prej mësimdhënësve e po ashtu dhe prindërve si dhe gjithë aktorëve të tjerë që kanë kontribuar e kontribuojnë në masivizimin e mësimit shqip në Zvicër.

Përpjekja dhe përhapja për mësimin e gjuhës shqipe të fëmijëve shqiptarë në Zvicër është një mision fisnik dhe një nga fokuset kryesore të punës së Ambasadës së Shqipërisë në Zvicër.