HISTORIKE/Shqipëria e minifutbollit s’ndalet, kalon grupet e Botërorit në Essen

E enjte, 29 Shkurt, 2024
E enjte, 29 Shkurt, 2024

HISTORIKE/Shqipëria e minifutbollit s’ndalet, kalon grupet e Botërorit në Essen

Shqipëria e minifutbollit arriti të shkruante historinë. Në Essen të Gjermanisë janë kaluar për herë të parë faza e grupeve.

Kuqezinjtë barazuan 0-0 në ndeshjen e fundit me Kolumbinë. Por kjo i mjaftoi Shqipërisë që të kalonte si vendi i tretë më i mirë me dy pikë pas barazimit 1-1 me Moldavinë dhe humbjes 1-0 kundër Portugalisë. /Sport Ekspres/

Shqipëria e minifutbollit arriti të shkruante historinë. Në Essen të Gjermanisë janë kaluar për herë të parë faza e grupeve.

Kuqezinjtë barazuan 0-0 në ndeshjen e fundit me Kolumbinë. Por kjo i mjaftoi Shqipërisë që të kalonte si vendi i tretë më i mirë me dy pikë pas barazimit 1-1 me Moldavinë dhe humbjes 1-0 kundër Portugalisë. /Sport Ekspres/

Shqipëria e minifutbollit arriti të shkruante historinë. Në Essen të Gjermanisë janë kaluar për herë të parë faza e grupeve.

Kuqezinjtë barazuan 0-0 në ndeshjen e fundit me Kolumbinë. Por kjo i mjaftoi Shqipërisë që të kalonte si vendi i tretë më i mirë me dy pikë pas barazimit 1-1 me Moldavinë dhe humbjes 1-0 kundër Portugalisë. /Sport Ekspres/