“Doing business in Greece”, sot takimi i radhës i ciklit “Biznes përtej kufijve”

E shtunë, 13 Prill, 2024
E shtunë, 13 Prill, 2024

“Doing business in Greece”, sot takimi i radhës i ciklit “Biznes përtej kufijve”

Cikli i takimeve informuese të realizuara nga Dhoma e Biznesit të Diasporës në bashkëpunim me Kreston Albania vijon ditën e sotme me takimin e radhës “Doing business in Greece”.

Sot do të ketë edhe një prezantim të dedikuar nga kompania “Hellenic Auditing Company A.E.” pjesë e rrjetit Kreston Global, përfaqësuar nga ekspertë të fushës, z. Kotsalas Dimitrios, z. Karianos Ioannis dhe z. Giotis Polykarpos.

Për tu bërë pjesë e takimit që zhvillohet sot ora 12:00 (GMT+2) mjafton të klikoni në linkun

https://us06web.zoom.us/j/85633019166?pwd=azhxR2J3Z3JGcUNPTlMvSVJwUi9rQT09

Meeting ID: 856 3301 9166

Passcode: Kreston

 

Cikli i takimeve informuese të realizuara nga Dhoma e Biznesit të Diasporës në bashkëpunim me Kreston Albania vijon ditën e sotme me takimin e radhës “Doing business in Greece”.

Sot do të ketë edhe një prezantim të dedikuar nga kompania “Hellenic Auditing Company A.E.” pjesë e rrjetit Kreston Global, përfaqësuar nga ekspertë të fushës, z. Kotsalas Dimitrios, z. Karianos Ioannis dhe z. Giotis Polykarpos.

Për tu bërë pjesë e takimit që zhvillohet sot ora 12:00 (GMT+2) mjafton të klikoni në linkun

https://us06web.zoom.us/j/85633019166?pwd=azhxR2J3Z3JGcUNPTlMvSVJwUi9rQT09

Meeting ID: 856 3301 9166

Passcode: Kreston

 

Cikli i takimeve informuese të realizuara nga Dhoma e Biznesit të Diasporës në bashkëpunim me Kreston Albania vijon ditën e sotme me takimin e radhës “Doing business in Greece”.

Sot do të ketë edhe një prezantim të dedikuar nga kompania “Hellenic Auditing Company A.E.” pjesë e rrjetit Kreston Global, përfaqësuar nga ekspertë të fushës, z. Kotsalas Dimitrios, z. Karianos Ioannis dhe z. Giotis Polykarpos.

Për tu bërë pjesë e takimit që zhvillohet sot ora 12:00 (GMT+2) mjafton të klikoni në linkun

https://us06web.zoom.us/j/85633019166?pwd=azhxR2J3Z3JGcUNPTlMvSVJwUi9rQT09

Meeting ID: 856 3301 9166

Passcode: Kreston