Ekipi i Kombëtares ‘zbarkon’ në Gjermani! Kelmendi: Krenar për fanellën Kuq e Zi

E mërkurë, 24 Korrik, 2024
E mërkurë, 24 Korrik, 2024

Ekipi i Kombëtares ‘zbarkon’ në Gjermani! Kelmendi: Krenar për fanellën Kuq e Zi

Ekipi i Kombëtares Shqiptare zbarkon në Komunën e Essen-it në Gjermani në një përballje plot emocione me disa nga skuadrat më të rëndësishme dhe që do dhurojë padiskutim shumë emocione. Si patriot dhe shqiptar në këtë ceremoni pritëse merrte pjesë dhe Besnik Kelmendi, një emër i njohur në politikën gjermane si një shqiptar që ka ditur ti ngjisë me kujdes shkallët e karrierës. Përmes një postimi në Facebook Kelmendi shkruan se ndihet i vlerësuar që mori pjesë në këtë organizim ku nuk kurseu as “lëvdatat” për fanellën Kuq e Zi.

Postimi i plotë:

Ekipi i Kombëtares Shqiptare zbarkon në Komunën e Essen-it në Gjermani në një përballje plot emocione me disa nga skuadrat më të rëndësishme dhe që do dhurojë padiskutim shumë emocione. Si patriot dhe shqiptar në këtë ceremoni pritëse merrte pjesë dhe Besnik Kelmendi, një emër i njohur në politikën gjermane si një shqiptar që ka ditur ti ngjisë me kujdes shkallët e karrierës. Përmes një postimi në Facebook Kelmendi shkruan se ndihet i vlerësuar që mori pjesë në këtë organizim ku nuk kurseu as “lëvdatat” për fanellën Kuq e Zi.

Postimi i plotë:

Ekipi i Kombëtares Shqiptare zbarkon në Komunën e Essen-it në Gjermani në një përballje plot emocione me disa nga skuadrat më të rëndësishme dhe që do dhurojë padiskutim shumë emocione. Si patriot dhe shqiptar në këtë ceremoni pritëse merrte pjesë dhe Besnik Kelmendi, një emër i njohur në politikën gjermane si një shqiptar që ka ditur ti ngjisë me kujdes shkallët e karrierës. Përmes një postimi në Facebook Kelmendi shkruan se ndihet i vlerësuar që mori pjesë në këtë organizim ku nuk kurseu as “lëvdatat” për fanellën Kuq e Zi.

Postimi i plotë: