Dhoma e Biznesit të Diasporës nis takimet “Doing business accross borders”

E shtunë, 13 Prill, 2024
E shtunë, 13 Prill, 2024

Dhoma e Biznesit të Diasporës nis takimet “Doing business accross borders”

Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare nis sot “Doing business accross borders”, një seri takimesh këshilluese (online) me ekspertë shqiptare dhe të huaj nga kompania Kreston, Albania, pjesë e rrjetit botëror “Kreston Global”

Takimet kanë për qëllim, informimin e sipërmarrjes në Shqipëri e diasporë për kuadrin ligjor, për detyrimet fiskale dhe për të drejtat që gëzojnë shqiptarët për ushtrim aktiviteti biznesi në shtete të ndryshme në cilësinë e administratorit, ortakut apo partneritetit si rezident i huaj, jorezident apo shtetas.

Rrjetëzimi dhe shkëmbimi i interesave të përbashkëta është gjithashtu në qëllimin e këtij programi takimesh.

Ju mund të merrni pjesë në të gjithë programin, ose të zgjidhni shtetin e interesit tuaj.

Programi

5 qershor, ora 12:00 (GMT +2), Sesioni prezantues.

Në takimin e parë do të njiheni me organizatorët, ekspertet, si dhe me mënyren se si do të funksiojnë takimet me ekspertet dhe pjesëmarrësit.

Nëse doni të ndiqni takimin klikoni këtu:

https://us06web.zoom.us/j/87449643451?pwd=V0FBN00rZnlJWFFuNjd4TnNteEpzQT09

Meeting ID: 874 4964 3451

Passcode: Kreston

6 qershor – “Si të bësh biznes në Greqi” – ora 12:00 (GMT+2)

Kliko link per te mare pjese ne webinar:

https://us06web.zoom.us/j/85633019166?pwd=azhxR2J3Z3JGcUNPTlMvSVJwUi9rQT09

Meeting ID: 856 3301 9166

Passcode: Kreston

7 qershor, “Si të besh biznes në Itali” – ora 12:00 (GMT+2)

Kliko linkun për të marrë pjesë në webinar:

https://us06web.zoom.us/j/84446725608?pwd=eGVEeHU0NHRQTXJoWHh3REpMNXp5QT09

Meeting ID: 844 4672 5608

Passcode: Kreston

8 qershor, “Si të bësh biznes në Belgjikë” – ora 12:00 (GMT+2)

Kliko link per te marre pjese ne webinar:
https://us06web.zoom.us/j/84943676402?pwd=UzdSNHJvTS95cWRPeit0OXBtUjVEZz09

Meeting ID: 849 4367 6402
Passcode: Kreston

14 qershor, “Si të bësh biznes në Britaninë e Madhe” – ora 12:00 (GMT+2)

Kliko per te marre pjese ne Webinar:
https://us06web.zoom.us/j/81562923434?pwd=Z2NRdVZUYWVrWWRPVzJxQkpuL2piQT09

Meeting ID: 815 6292 3434
Passcode: Kreston

 

Për më shumë informacion mund të shkruani në [email protected].

Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare nis sot “Doing business accross borders”, një seri takimesh këshilluese (online) me ekspertë shqiptare dhe të huaj nga kompania Kreston, Albania, pjesë e rrjetit botëror “Kreston Global”

Takimet kanë për qëllim, informimin e sipërmarrjes në Shqipëri e diasporë për kuadrin ligjor, për detyrimet fiskale dhe për të drejtat që gëzojnë shqiptarët për ushtrim aktiviteti biznesi në shtete të ndryshme në cilësinë e administratorit, ortakut apo partneritetit si rezident i huaj, jorezident apo shtetas.

Rrjetëzimi dhe shkëmbimi i interesave të përbashkëta është gjithashtu në qëllimin e këtij programi takimesh.

Ju mund të merrni pjesë në të gjithë programin, ose të zgjidhni shtetin e interesit tuaj.

Programi

5 qershor, ora 12:00 (GMT +2), Sesioni prezantues.

Në takimin e parë do të njiheni me organizatorët, ekspertet, si dhe me mënyren se si do të funksiojnë takimet me ekspertet dhe pjesëmarrësit.

Nëse doni të ndiqni takimin klikoni këtu:

https://us06web.zoom.us/j/87449643451?pwd=V0FBN00rZnlJWFFuNjd4TnNteEpzQT09

Meeting ID: 874 4964 3451

Passcode: Kreston

6 qershor – “Si të bësh biznes në Greqi” – ora 12:00 (GMT+2)

Kliko link per te mare pjese ne webinar:

https://us06web.zoom.us/j/85633019166?pwd=azhxR2J3Z3JGcUNPTlMvSVJwUi9rQT09

Meeting ID: 856 3301 9166

Passcode: Kreston

7 qershor, “Si të besh biznes në Itali” – ora 12:00 (GMT+2)

Kliko linkun për të marrë pjesë në webinar:

https://us06web.zoom.us/j/84446725608?pwd=eGVEeHU0NHRQTXJoWHh3REpMNXp5QT09

Meeting ID: 844 4672 5608

Passcode: Kreston

8 qershor, “Si të bësh biznes në Belgjikë” – ora 12:00 (GMT+2)

Kliko link per te marre pjese ne webinar:
https://us06web.zoom.us/j/84943676402?pwd=UzdSNHJvTS95cWRPeit0OXBtUjVEZz09

Meeting ID: 849 4367 6402
Passcode: Kreston

14 qershor, “Si të bësh biznes në Britaninë e Madhe” – ora 12:00 (GMT+2)

Kliko per te marre pjese ne Webinar:
https://us06web.zoom.us/j/81562923434?pwd=Z2NRdVZUYWVrWWRPVzJxQkpuL2piQT09

Meeting ID: 815 6292 3434
Passcode: Kreston

 

Për më shumë informacion mund të shkruani në [email protected].

Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare nis sot “Doing business accross borders”, një seri takimesh këshilluese (online) me ekspertë shqiptare dhe të huaj nga kompania Kreston, Albania, pjesë e rrjetit botëror “Kreston Global”

Takimet kanë për qëllim, informimin e sipërmarrjes në Shqipëri e diasporë për kuadrin ligjor, për detyrimet fiskale dhe për të drejtat që gëzojnë shqiptarët për ushtrim aktiviteti biznesi në shtete të ndryshme në cilësinë e administratorit, ortakut apo partneritetit si rezident i huaj, jorezident apo shtetas.

Rrjetëzimi dhe shkëmbimi i interesave të përbashkëta është gjithashtu në qëllimin e këtij programi takimesh.

Ju mund të merrni pjesë në të gjithë programin, ose të zgjidhni shtetin e interesit tuaj.

Programi

5 qershor, ora 12:00 (GMT +2), Sesioni prezantues.

Në takimin e parë do të njiheni me organizatorët, ekspertet, si dhe me mënyren se si do të funksiojnë takimet me ekspertet dhe pjesëmarrësit.

Nëse doni të ndiqni takimin klikoni këtu:

https://us06web.zoom.us/j/87449643451?pwd=V0FBN00rZnlJWFFuNjd4TnNteEpzQT09

Meeting ID: 874 4964 3451

Passcode: Kreston

6 qershor – “Si të bësh biznes në Greqi” – ora 12:00 (GMT+2)

Kliko link per te mare pjese ne webinar:

https://us06web.zoom.us/j/85633019166?pwd=azhxR2J3Z3JGcUNPTlMvSVJwUi9rQT09

Meeting ID: 856 3301 9166

Passcode: Kreston

7 qershor, “Si të besh biznes në Itali” – ora 12:00 (GMT+2)

Kliko linkun për të marrë pjesë në webinar:

https://us06web.zoom.us/j/84446725608?pwd=eGVEeHU0NHRQTXJoWHh3REpMNXp5QT09

Meeting ID: 844 4672 5608

Passcode: Kreston

8 qershor, “Si të bësh biznes në Belgjikë” – ora 12:00 (GMT+2)

Kliko link per te marre pjese ne webinar:
https://us06web.zoom.us/j/84943676402?pwd=UzdSNHJvTS95cWRPeit0OXBtUjVEZz09

Meeting ID: 849 4367 6402
Passcode: Kreston

14 qershor, “Si të bësh biznes në Britaninë e Madhe” – ora 12:00 (GMT+2)

Kliko per te marre pjese ne Webinar:
https://us06web.zoom.us/j/81562923434?pwd=Z2NRdVZUYWVrWWRPVzJxQkpuL2piQT09

Meeting ID: 815 6292 3434
Passcode: Kreston

 

Për më shumë informacion mund të shkruani në [email protected].