Gjermani/ “Shqiponja Adler Apotheke”, dy vjet në shërbim të komunitetit

E shtunë, 18 Maj, 2024
E shtunë, 18 Maj, 2024

Gjermani/ “Shqiponja Adler Apotheke”, dy vjet në shërbim të komunitetit

Këto dy vite kanë qenë një rrugëtim me sfida, por edhe me shumë suksese për barnatoren “Shqiponja” në Frankfurt të Gjermanisë.
Kjo farmaci ka dy vjet që punon nën pronësinë farmacistit dhe pronarit shqiptar Ibrahim Popaj. Një histori e bukur e arritjeve që do të vazhdojë të shkëlqejë në fushën e kujdesit shëndetësor.
Suksesi i farmacisë “Shqiponja” është një krenari dhe ndjenje respekti dhe shembull shumë i mirë në fushën e mjekësisë dhe farmacisë dhe do të vazhdojë të shërbejë për të gjithë bashkëombësit shqiptarët duke ju ofron këshilla farmaceutike dhe mjekësore në gjuhën shqipe me profesionalizëm dhe cilësi shumë të lartë në Frankfurt/M.
Popaj është i gatshu vijë në ndihmë edhe studenteve shqiptarë të cilët e studiojnë në degën e farmacisë dhe që kanë nevojë për përkrahje dhe ju ofron mundësinë të bëjnë praktiken në këtë barnatore.
Planet e tij në të ardhmen janë ta modernizojnë dhe ta digjitalizojnë edhe më shumë këtë barnatore me qëllim që të gjitha shërbimet farmaceutike dhe mjekësore të jenë në nivel edhe më të lartë në të ardhmen.

Dy vitet e fundit kanë qenë një kohë plot angazhim dhe përkushtim me qëllim që të përmirësohet vazhdimisht shërbimi edhe më cilësor farmaceutik dhe mjekësor.

Falë mbështetjes dhe besimit të klientëve kjo farmaci ka qenë në gjendje të zbatojë modernizimet dhe përmirësimet e mëposhtme:

– Rinovimi dhe modernizimi: Kjo farmaci është modernizuar dhe ridizajnuar këtë vit komplet që klientëve t’ju ofrohet një atmosferë e këndshme dhe komode.

– Makinë robotike e re: Për t’ju ofruar shërbim më të shpejtë dhe më efikas, farmacia “Shqiponja ” ka investuar në një makineri të teknologjisë moderne për deponimin e barnave. Ky proces i automatizuar mundëson të përpunohen porositë edhe më saktë dhe në një mënyrë që kursen kohë.

– Komunikimi WhatsApp: Për t’ju mundësuar komunikim edhe më të lehtë dhe më të shpejtë klientëve kjo barnatore ka aktivizuar shërbimin profesional ËhatsApp (+49 69 355259). Tani klientet mund të kontaktojnë më lehtësi përmes ËhatsApp për të bërë pyetje, për të kërkuar informacione ose për të bërë porosi.

– Shërbime online me funksionin PayPal: Për lehtësinë e klientëve, kjo barnatore ka ngritur një shërbim online ku mund të porositni produktet farmaceutike nga komoditeti i shtëpisë. Përveç kësaj, është integruar funksioni PayPal për t’ju ofruar klientëve një mundësi pagese të sigurt dhe të lehtë.

Z.Popaj duke bërë një bilanc të këtyre dy viteve punë thekson se “Të gjitha këto përmirësime dhe modernizime janë zbatuar për ti bërë shërbimet tona sa më optimal dhe sa më cilësor për klientët tanë. Besnikëria dhe mbështetja e së cilit klient dhe posaçërisht edhe e klientëve, bashkkëkombasve tanë Shqiptar na kanë bërë këtë që jemi sot dhe për këtë duam t’ju falënderojmë të gjithëve ”

Kjo farmaci i vjen në ndihme të gjithë shqiptarëve nga Diaspora me këshilla farmaceutike dhe mjekësore në gjuhën shqipe.

 

Këto dy vite kanë qenë një rrugëtim me sfida, por edhe me shumë suksese për barnatoren “Shqiponja” në Frankfurt të Gjermanisë.
Kjo farmaci ka dy vjet që punon nën pronësinë farmacistit dhe pronarit shqiptar Ibrahim Popaj. Një histori e bukur e arritjeve që do të vazhdojë të shkëlqejë në fushën e kujdesit shëndetësor.
Suksesi i farmacisë “Shqiponja” është një krenari dhe ndjenje respekti dhe shembull shumë i mirë në fushën e mjekësisë dhe farmacisë dhe do të vazhdojë të shërbejë për të gjithë bashkëombësit shqiptarët duke ju ofron këshilla farmaceutike dhe mjekësore në gjuhën shqipe me profesionalizëm dhe cilësi shumë të lartë në Frankfurt/M.
Popaj është i gatshu vijë në ndihmë edhe studenteve shqiptarë të cilët e studiojnë në degën e farmacisë dhe që kanë nevojë për përkrahje dhe ju ofron mundësinë të bëjnë praktiken në këtë barnatore.
Planet e tij në të ardhmen janë ta modernizojnë dhe ta digjitalizojnë edhe më shumë këtë barnatore me qëllim që të gjitha shërbimet farmaceutike dhe mjekësore të jenë në nivel edhe më të lartë në të ardhmen.

Dy vitet e fundit kanë qenë një kohë plot angazhim dhe përkushtim me qëllim që të përmirësohet vazhdimisht shërbimi edhe më cilësor farmaceutik dhe mjekësor.

Falë mbështetjes dhe besimit të klientëve kjo farmaci ka qenë në gjendje të zbatojë modernizimet dhe përmirësimet e mëposhtme:

– Rinovimi dhe modernizimi: Kjo farmaci është modernizuar dhe ridizajnuar këtë vit komplet që klientëve t’ju ofrohet një atmosferë e këndshme dhe komode.

– Makinë robotike e re: Për t’ju ofruar shërbim më të shpejtë dhe më efikas, farmacia “Shqiponja ” ka investuar në një makineri të teknologjisë moderne për deponimin e barnave. Ky proces i automatizuar mundëson të përpunohen porositë edhe më saktë dhe në një mënyrë që kursen kohë.

– Komunikimi WhatsApp: Për t’ju mundësuar komunikim edhe më të lehtë dhe më të shpejtë klientëve kjo barnatore ka aktivizuar shërbimin profesional ËhatsApp (+49 69 355259). Tani klientet mund të kontaktojnë më lehtësi përmes ËhatsApp për të bërë pyetje, për të kërkuar informacione ose për të bërë porosi.

– Shërbime online me funksionin PayPal: Për lehtësinë e klientëve, kjo barnatore ka ngritur një shërbim online ku mund të porositni produktet farmaceutike nga komoditeti i shtëpisë. Përveç kësaj, është integruar funksioni PayPal për t’ju ofruar klientëve një mundësi pagese të sigurt dhe të lehtë.

Z.Popaj duke bërë një bilanc të këtyre dy viteve punë thekson se “Të gjitha këto përmirësime dhe modernizime janë zbatuar për ti bërë shërbimet tona sa më optimal dhe sa më cilësor për klientët tanë. Besnikëria dhe mbështetja e së cilit klient dhe posaçërisht edhe e klientëve, bashkkëkombasve tanë Shqiptar na kanë bërë këtë që jemi sot dhe për këtë duam t’ju falënderojmë të gjithëve ”

Kjo farmaci i vjen në ndihme të gjithë shqiptarëve nga Diaspora me këshilla farmaceutike dhe mjekësore në gjuhën shqipe.

 

Këto dy vite kanë qenë një rrugëtim me sfida, por edhe me shumë suksese për barnatoren “Shqiponja” në Frankfurt të Gjermanisë.
Kjo farmaci ka dy vjet që punon nën pronësinë farmacistit dhe pronarit shqiptar Ibrahim Popaj. Një histori e bukur e arritjeve që do të vazhdojë të shkëlqejë në fushën e kujdesit shëndetësor.
Suksesi i farmacisë “Shqiponja” është një krenari dhe ndjenje respekti dhe shembull shumë i mirë në fushën e mjekësisë dhe farmacisë dhe do të vazhdojë të shërbejë për të gjithë bashkëombësit shqiptarët duke ju ofron këshilla farmaceutike dhe mjekësore në gjuhën shqipe me profesionalizëm dhe cilësi shumë të lartë në Frankfurt/M.
Popaj është i gatshu vijë në ndihmë edhe studenteve shqiptarë të cilët e studiojnë në degën e farmacisë dhe që kanë nevojë për përkrahje dhe ju ofron mundësinë të bëjnë praktiken në këtë barnatore.
Planet e tij në të ardhmen janë ta modernizojnë dhe ta digjitalizojnë edhe më shumë këtë barnatore me qëllim që të gjitha shërbimet farmaceutike dhe mjekësore të jenë në nivel edhe më të lartë në të ardhmen.

Dy vitet e fundit kanë qenë një kohë plot angazhim dhe përkushtim me qëllim që të përmirësohet vazhdimisht shërbimi edhe më cilësor farmaceutik dhe mjekësor.

Falë mbështetjes dhe besimit të klientëve kjo farmaci ka qenë në gjendje të zbatojë modernizimet dhe përmirësimet e mëposhtme:

– Rinovimi dhe modernizimi: Kjo farmaci është modernizuar dhe ridizajnuar këtë vit komplet që klientëve t’ju ofrohet një atmosferë e këndshme dhe komode.

– Makinë robotike e re: Për t’ju ofruar shërbim më të shpejtë dhe më efikas, farmacia “Shqiponja ” ka investuar në një makineri të teknologjisë moderne për deponimin e barnave. Ky proces i automatizuar mundëson të përpunohen porositë edhe më saktë dhe në një mënyrë që kursen kohë.

– Komunikimi WhatsApp: Për t’ju mundësuar komunikim edhe më të lehtë dhe më të shpejtë klientëve kjo barnatore ka aktivizuar shërbimin profesional ËhatsApp (+49 69 355259). Tani klientet mund të kontaktojnë më lehtësi përmes ËhatsApp për të bërë pyetje, për të kërkuar informacione ose për të bërë porosi.

– Shërbime online me funksionin PayPal: Për lehtësinë e klientëve, kjo barnatore ka ngritur një shërbim online ku mund të porositni produktet farmaceutike nga komoditeti i shtëpisë. Përveç kësaj, është integruar funksioni PayPal për t’ju ofruar klientëve një mundësi pagese të sigurt dhe të lehtë.

Z.Popaj duke bërë një bilanc të këtyre dy viteve punë thekson se “Të gjitha këto përmirësime dhe modernizime janë zbatuar për ti bërë shërbimet tona sa më optimal dhe sa më cilësor për klientët tanë. Besnikëria dhe mbështetja e së cilit klient dhe posaçërisht edhe e klientëve, bashkkëkombasve tanë Shqiptar na kanë bërë këtë që jemi sot dhe për këtë duam t’ju falënderojmë të gjithëve ”

Kjo farmaci i vjen në ndihme të gjithë shqiptarëve nga Diaspora me këshilla farmaceutike dhe mjekësore në gjuhën shqipe.