E rëndë në Itali/ Vritet me thikë 33-vjeçari shqiptar, arrestohet bashkatdhetari

E diel, 23 Qershor, 2024
E diel, 23 Qershor, 2024

E rëndë në Itali/ Vritet me thikë 33-vjeçari shqiptar, arrestohet bashkatdhetari

Alfons Kola është 33-vjeçari shqiptar i vrarë me thikë mbrëmjen e djeshme jashtë një lokali në Calcinato. Ngjarja ndodhi afër Breshias. Ai kishte mbërritur në spital në kushte të rënda dhe nuk mundi të mbijetonte, pavarësisht se i ishte nënshtruar një operacioni delikat.

Policia vendas ka ndaluar Petrit Gegën, 52 vjeç, bashkatdhetar i viktimës, si të dyshuar për vrasjen e 33 vjeçarit.

Alfons Kola është 33-vjeçari shqiptar i vrarë me thikë mbrëmjen e djeshme jashtë një lokali në Calcinato. Ngjarja ndodhi afër Breshias. Ai kishte mbërritur në spital në kushte të rënda dhe nuk mundi të mbijetonte, pavarësisht se i ishte nënshtruar një operacioni delikat.

Policia vendas ka ndaluar Petrit Gegën, 52 vjeç, bashkatdhetar i viktimës, si të dyshuar për vrasjen e 33 vjeçarit.

Alfons Kola është 33-vjeçari shqiptar i vrarë me thikë mbrëmjen e djeshme jashtë një lokali në Calcinato. Ngjarja ndodhi afër Breshias. Ai kishte mbërritur në spital në kushte të rënda dhe nuk mundi të mbijetonte, pavarësisht se i ishte nënshtruar një operacioni delikat.

Policia vendas ka ndaluar Petrit Gegën, 52 vjeç, bashkatdhetar i viktimës, si të dyshuar për vrasjen e 33 vjeçarit.