Aventura me dy rrota e “Shqiponjave”, nga Bazeli në Ksamil me motora

E mërkurë, 17 Prill, 2024
E mërkurë, 17 Prill, 2024

Aventura me dy rrota e “Shqiponjave”, nga Bazeli në Ksamil me motora

18 motorista shqiptar që jetojnë në Zvicër të njohur si “Shqiponjat” kanë bërë një udhëtim aventurier nga Bazeli deri në atdhe me ndalesa të herëpashershme.

Në një lidhje me Skype nga Ksamili, që është dhe pika e ndalesës së radhës, një nga motoristët, Muharrem Avdimetaj, ka treguar si u ndërmorë kjo aventurë e rrallë dhe kanë ndarë të gjitha detajet.

“Ne jemi nisur të enjten në datën 18 në orën 5 të mëngjesit nga Bazeli i Zvicrës dhe kishim si destinacion të parë Trieste dhe kemi kaluar natën. Të nesërmen kemi vazhduar rrugën prej Kroacisë, aty jemi ndalur diku ku kemi kaluar natën e dytë. Më tej, kemi vazhduar rrugën deri në Ulqin ku dhe kemi kaluar natën. Gjatë udhëtimit kemi pasur mundësi të ndalemi në vende të ndryshme, të shijojmë edhe Rivierën e Kroacisë deri në Ulqin, ku kemi vizituar dhe shijuar plazhet e Ulqinit. Në grupin tonë për momentin jemi 18 veta, i kishim dhe dy më shumë deri në Kosovë, të cilët kanë ardhur vetëm ta shijojnë dhe do të kthehen me aeroplan. Ne ishim 16 motorista dhe një mbështetës me një furgon që na shoqëron”, u shpreh ai./abcews.al/

18 motorista shqiptar që jetojnë në Zvicër të njohur si “Shqiponjat” kanë bërë një udhëtim aventurier nga Bazeli deri në atdhe me ndalesa të herëpashershme.

Në një lidhje me Skype nga Ksamili, që është dhe pika e ndalesës së radhës, një nga motoristët, Muharrem Avdimetaj, ka treguar si u ndërmorë kjo aventurë e rrallë dhe kanë ndarë të gjitha detajet.

“Ne jemi nisur të enjten në datën 18 në orën 5 të mëngjesit nga Bazeli i Zvicrës dhe kishim si destinacion të parë Trieste dhe kemi kaluar natën. Të nesërmen kemi vazhduar rrugën prej Kroacisë, aty jemi ndalur diku ku kemi kaluar natën e dytë. Më tej, kemi vazhduar rrugën deri në Ulqin ku dhe kemi kaluar natën. Gjatë udhëtimit kemi pasur mundësi të ndalemi në vende të ndryshme, të shijojmë edhe Rivierën e Kroacisë deri në Ulqin, ku kemi vizituar dhe shijuar plazhet e Ulqinit. Në grupin tonë për momentin jemi 18 veta, i kishim dhe dy më shumë deri në Kosovë, të cilët kanë ardhur vetëm ta shijojnë dhe do të kthehen me aeroplan. Ne ishim 16 motorista dhe një mbështetës me një furgon që na shoqëron”, u shpreh ai./abcews.al/

18 motorista shqiptar që jetojnë në Zvicër të njohur si “Shqiponjat” kanë bërë një udhëtim aventurier nga Bazeli deri në atdhe me ndalesa të herëpashershme.

Në një lidhje me Skype nga Ksamili, që është dhe pika e ndalesës së radhës, një nga motoristët, Muharrem Avdimetaj, ka treguar si u ndërmorë kjo aventurë e rrallë dhe kanë ndarë të gjitha detajet.

“Ne jemi nisur të enjten në datën 18 në orën 5 të mëngjesit nga Bazeli i Zvicrës dhe kishim si destinacion të parë Trieste dhe kemi kaluar natën. Të nesërmen kemi vazhduar rrugën prej Kroacisë, aty jemi ndalur diku ku kemi kaluar natën e dytë. Më tej, kemi vazhduar rrugën deri në Ulqin ku dhe kemi kaluar natën. Gjatë udhëtimit kemi pasur mundësi të ndalemi në vende të ndryshme, të shijojmë edhe Rivierën e Kroacisë deri në Ulqin, ku kemi vizituar dhe shijuar plazhet e Ulqinit. Në grupin tonë për momentin jemi 18 veta, i kishim dhe dy më shumë deri në Kosovë, të cilët kanë ardhur vetëm ta shijojnë dhe do të kthehen me aeroplan. Ne ishim 16 motorista dhe një mbështetës me një furgon që na shoqëron”, u shpreh ai./abcews.al/