Austri/ Gazmend Freitag vlerësohet nga Lidhja e Krijuesve Shqiptarë në Mërgatë

E enjte, 29 Shkurt, 2024
E enjte, 29 Shkurt, 2024

Austri/ Gazmend Freitag vlerësohet nga Lidhja e Krijuesve Shqiptarë në Mërgatë

Piktori i njohur shqiptar Gazmend Freitag, i cili prej shumë vitesh jeton dhe punon në Linz të Austrisë, së fundmi është vlerësuar nga Lidhja e Krijuesve Shqiptarë në Mërgatë për arritjet e tij artistike.

Vlerësimi është bërë në kuadër të aktiviteteve Pranvera Vjeneze 2023.

Lidhje e dashamirëve të artit dhe kulturës shqiptare është krijuar dhe funksionon që prej nëntorit të vitit 2013 në Koblenz, Gjermani.

Lexo edhe: Gazmend Freitag mes njerëzve më të suksesshëm në Gjermani dhe Austri  

 

Piktori i njohur shqiptar Gazmend Freitag, i cili prej shumë vitesh jeton dhe punon në Linz të Austrisë, së fundmi është vlerësuar nga Lidhja e Krijuesve Shqiptarë në Mërgatë për arritjet e tij artistike.

Vlerësimi është bërë në kuadër të aktiviteteve Pranvera Vjeneze 2023.

Lidhje e dashamirëve të artit dhe kulturës shqiptare është krijuar dhe funksionon që prej nëntorit të vitit 2013 në Koblenz, Gjermani.

Lexo edhe: Gazmend Freitag mes njerëzve më të suksesshëm në Gjermani dhe Austri  

 

Piktori i njohur shqiptar Gazmend Freitag, i cili prej shumë vitesh jeton dhe punon në Linz të Austrisë, së fundmi është vlerësuar nga Lidhja e Krijuesve Shqiptarë në Mërgatë për arritjet e tij artistike.

Vlerësimi është bërë në kuadër të aktiviteteve Pranvera Vjeneze 2023.

Lidhje e dashamirëve të artit dhe kulturës shqiptare është krijuar dhe funksionon që prej nëntorit të vitit 2013 në Koblenz, Gjermani.

Lexo edhe: Gazmend Freitag mes njerëzve më të suksesshëm në Gjermani dhe Austri