Plagoset me thikë i mituri shqiptar në Athinë, u sulmua në rrugë nga tre persona

E martë, 21 Mars, 2023
E martë, 21 Mars, 2023

Plagoset me thikë i mituri shqiptar në Athinë, u sulmua në rrugë nga tre persona

Një 15 vjeçar shqiptar ka përjetuar momente tmerri mbrëmjen e së premtes në sheshin Karamalaki në Agios Panteleimonas të Athinës kur është sulmuar nga tre persona. Sipas mediave greke, tre personat e panjohur kanë kërcënuar me thikë të miturin duke i kërkuar t’u jepte telefonin.

Ndërsa 15 vjeçari ka reaguar ndaj tyre, ata e kanë goditur me thikë në kofshë. Pas plagëve të marra, i mituri është dërguar me urgjencë në spitalin e fëmijëve ku edhe ka marrë ndihmën e parë. I riu ndodhet në gjendje të mirë shëndetësore dhe ka dalë nga spitali.

Një 15 vjeçar shqiptar ka përjetuar momente tmerri mbrëmjen e së premtes në sheshin Karamalaki në Agios Panteleimonas të Athinës kur është sulmuar nga tre persona. Sipas mediave greke, tre personat e panjohur kanë kërcënuar me thikë të miturin duke i kërkuar t’u jepte telefonin.

Ndërsa 15 vjeçari ka reaguar ndaj tyre, ata e kanë goditur me thikë në kofshë. Pas plagëve të marra, i mituri është dërguar me urgjencë në spitalin e fëmijëve ku edhe ka marrë ndihmën e parë. I riu ndodhet në gjendje të mirë shëndetësore dhe ka dalë nga spitali.