Greqi/Aksident automobilistik i mer jetën atletit shqiptar 25 vjeçar Denis Gjura

E martë, 21 Mars, 2023
E martë, 21 Mars, 2023

Greqi/Aksident automobilistik i mer jetën atletit shqiptar 25 vjeçar Denis Gjura

Atleti shqiptar 25 vjeçar Denis Gjura ka humbur jetën në një aksident automobilistik të ndodhur dje në orën 22.30 në rrugën periferike të qytetit Patra ku jetonte me familjen. Zjarrëfikësja dhe ambulanca kanë arritur menjëherë në vendin e ngjarjes, por goditja ishte fatale për 25 vjeçarin.

Denis Gjura bashkë me vëllain Aurel Gjura janë atletë me disa medalje në garat e vrapimit në distanca të largëta, 5 km, 10 km.

Denis Gjura ishte atlet i klubit “Esperu” nga viti 2004, ka fituar 8 medalje në kampionate greke si dhe vitet e fundit ishte kampion i “Run Greece” në Patra në 5 km dhe 10 km.

Mesazhe të shumta prekëse për 25-vjeçarin me të ardhme brilante në fushën atletike dërgojnë vazhdimisht atletë, miq e qytetarë të Patrës dhe jo vetëm në rrjetet sociale.

Denis Gjura me vëllain Aurel Gjura

Atleti shqiptar 25 vjeçar Denis Gjura ka humbur jetën në një aksident automobilistik të ndodhur dje në orën 22.30 në rrugën periferike të qytetit Patra ku jetonte me familjen. Zjarrëfikësja dhe ambulanca kanë arritur menjëherë në vendin e ngjarjes, por goditja ishte fatale për 25 vjeçarin.

Denis Gjura bashkë me vëllain Aurel Gjura janë atletë me disa medalje në garat e vrapimit në distanca të largëta, 5 km, 10 km.

Denis Gjura ishte atlet i klubit “Esperu” nga viti 2004, ka fituar 8 medalje në kampionate greke si dhe vitet e fundit ishte kampion i “Run Greece” në Patra në 5 km dhe 10 km.

Mesazhe të shumta prekëse për 25-vjeçarin me të ardhme brilante në fushën atletike dërgojnë vazhdimisht atletë, miq e qytetarë të Patrës dhe jo vetëm në rrjetet sociale.

Denis Gjura me vëllain Aurel Gjura