Greqi/ Thellohet bilanci, 57 jetë të humbura mes tyre edhe 5 shqiptarë (emrat..)

E diel, 28 Maj, 2023
E diel, 28 Maj, 2023

Greqi/ Thellohet bilanci, 57 jetë të humbura mes tyre edhe 5 shqiptarë (emrat..)

Numri i të vdekurve pas përplasjes së trenave në Greqi ka shkuar në 57, mes tyre mendohet se janë tre shqiptarë. Vetëm 11 viktima janë identifikuar deri tani, ndërsa për 33 do të përdoret testi i ADN.

Teksa me herët është berë e ditur se ende pritet rezultati i ADN për të konfirmuar nëse mes viktimave eshë edhe 22 vjeçarja me origjinë shqiptare Klaudia Lato, “Diaspora Shqiptare” ka mësuar se mes viktimave mund të jene edhe katër shqiptarë të tjerë. Pavlin Bozo, punonjës në restorantin e trenit të pasagjerëve, Ledio Ruci, i cili ende rezulton i zhdukur. Si dhe Efigjenia Micka për të cilën pritet rezultati i analizës së ADN.

Lajmi në përditësim….

Numri i të vdekurve pas përplasjes së trenave në Greqi ka shkuar në 57, mes tyre mendohet se janë tre shqiptarë. Vetëm 11 viktima janë identifikuar deri tani, ndërsa për 33 do të përdoret testi i ADN.

Teksa me herët është berë e ditur se ende pritet rezultati i ADN për të konfirmuar nëse mes viktimave eshë edhe 22 vjeçarja me origjinë shqiptare Klaudia Lato, “Diaspora Shqiptare” ka mësuar se mes viktimave mund të jene edhe katër shqiptarë të tjerë. Pavlin Bozo, punonjës në restorantin e trenit të pasagjerëve, Ledio Ruci, i cili ende rezulton i zhdukur. Si dhe Efigjenia Micka për të cilën pritet rezultati i analizës së ADN.

Lajmi në përditësim….

Numri i të vdekurve pas përplasjes së trenave në Greqi ka shkuar në 57, mes tyre mendohet se janë tre shqiptarë. Vetëm 11 viktima janë identifikuar deri tani, ndërsa për 33 do të përdoret testi i ADN.

Teksa me herët është berë e ditur se ende pritet rezultati i ADN për të konfirmuar nëse mes viktimave eshë edhe 22 vjeçarja me origjinë shqiptare Klaudia Lato, “Diaspora Shqiptare” ka mësuar se mes viktimave mund të jene edhe katër shqiptarë të tjerë. Pavlin Bozo, punonjës në restorantin e trenit të pasagjerëve, Ledio Ruci, i cili ende rezulton i zhdukur. Si dhe Efigjenia Micka për të cilën pritet rezultati i analizës së ADN.

Lajmi në përditësim….