Chef-ja nga Berati prezanton Djathin Mishavina në “Master Chef Italia””

E enjte, 25 Prill, 2024
E enjte, 25 Prill, 2024

Chef-ja nga Berati prezanton Djathin Mishavina në “Master Chef Italia””

Ndër kuzhinierët shqiptarë në Toskanë ajo është e vetmja deri tani që i është afruar yllit Michelin, falë kuzhinës me cilësi të lartë dhe vëmendjes së fortë për detajet. Por Entiana Omenzeza se fundmi ka qene kryefjalë e mediave për shkak të prezantimit të një delikatese të rrallë shqiptare. E ftuar në puntatën e fundit të emisionit “Master Chef Italia”, ajo ka prezantuar djathin autentik të Bjeshkëve të Kelmendit, Mishavin.

“Ju prezantoj me djathin Mishavinë. Një produkt autokton slow food. Përveç shijes së tij të athët, është një djath që ka shumë konsistencën e gjalpit” ka shpjeguar ajo për konkurrentët e “Master Chef Italia” .

Osmenzeza ishte e ftuar në këtë puntatë së bashku me nëntë Chefa-të tjerë me origjinë nga vende të ndryshme të botes për të prezantuar pjatat tipike të vendeve të tyre të origjinës.

Ndër kuzhinierët shqiptarë në Toskanë ajo është e vetmja deri tani që i është afruar yllit Michelin, falë kuzhinës me cilësi të lartë dhe vëmendjes së fortë për detajet. Por Entiana Omenzeza se fundmi ka qene kryefjalë e mediave për shkak të prezantimit të një delikatese të rrallë shqiptare. E ftuar në puntatën e fundit të emisionit “Master Chef Italia”, ajo ka prezantuar djathin autentik të Bjeshkëve të Kelmendit, Mishavin.

“Ju prezantoj me djathin Mishavinë. Një produkt autokton slow food. Përveç shijes së tij të athët, është një djath që ka shumë konsistencën e gjalpit” ka shpjeguar ajo për konkurrentët e “Master Chef Italia” .

Osmenzeza ishte e ftuar në këtë puntatë së bashku me nëntë Chefa-të tjerë me origjinë nga vende të ndryshme të botes për të prezantuar pjatat tipike të vendeve të tyre të origjinës.

Ndër kuzhinierët shqiptarë në Toskanë ajo është e vetmja deri tani që i është afruar yllit Michelin, falë kuzhinës me cilësi të lartë dhe vëmendjes së fortë për detajet. Por Entiana Omenzeza se fundmi ka qene kryefjalë e mediave për shkak të prezantimit të një delikatese të rrallë shqiptare. E ftuar në puntatën e fundit të emisionit “Master Chef Italia”, ajo ka prezantuar djathin autentik të Bjeshkëve të Kelmendit, Mishavin.

“Ju prezantoj me djathin Mishavinë. Një produkt autokton slow food. Përveç shijes së tij të athët, është një djath që ka shumë konsistencën e gjalpit” ka shpjeguar ajo për konkurrentët e “Master Chef Italia” .

Osmenzeza ishte e ftuar në këtë puntatë së bashku me nëntë Chefa-të tjerë me origjinë nga vende të ndryshme të botes për të prezantuar pjatat tipike të vendeve të tyre të origjinës.