Shqipëria solidarizohet me Turqinë, nis ekip shpëtimi drejt zonave të prekura

E mërkurë, 17 Prill, 2024
E mërkurë, 17 Prill, 2024

Shqipëria solidarizohet me Turqinë, nis ekip shpëtimi drejt zonave të prekura

Shqipëria do të dërgojë një ekip shpëtimi drejt zonave të prekura nga tërmeti tragjik në Turqi.

Lajmi e ka bërë të ditur kreu i qeverisë Edi Rama, përmes një postimi në twitter, ku shpreh ngushëllimet për jetët e humbura nga tërmeti I fuqishëm në Turqi

“I pikëlluar thellësisht për lajmin e mëngjesit të sotëm për tërmetin shkatërrues që goditi pjesë të Turqisë dhe Sirisë.

Ngushëllimet tona më të thella për familjet e shumta që humbën jetën dhe u urojmë shërim të shpejtë të lënduarve. Një mision shpëtimi solidariteti do të niset sot për në Turqi” -shkruan Rama.

Shqipëria do të dërgojë një ekip shpëtimi drejt zonave të prekura nga tërmeti tragjik në Turqi.

Lajmi e ka bërë të ditur kreu i qeverisë Edi Rama, përmes një postimi në twitter, ku shpreh ngushëllimet për jetët e humbura nga tërmeti I fuqishëm në Turqi

“I pikëlluar thellësisht për lajmin e mëngjesit të sotëm për tërmetin shkatërrues që goditi pjesë të Turqisë dhe Sirisë.

Ngushëllimet tona më të thella për familjet e shumta që humbën jetën dhe u urojmë shërim të shpejtë të lënduarve. Një mision shpëtimi solidariteti do të niset sot për në Turqi” -shkruan Rama.

Shqipëria do të dërgojë një ekip shpëtimi drejt zonave të prekura nga tërmeti tragjik në Turqi.

Lajmi e ka bërë të ditur kreu i qeverisë Edi Rama, përmes një postimi në twitter, ku shpreh ngushëllimet për jetët e humbura nga tërmeti I fuqishëm në Turqi

“I pikëlluar thellësisht për lajmin e mëngjesit të sotëm për tërmetin shkatërrues që goditi pjesë të Turqisë dhe Sirisë.

Ngushëllimet tona më të thella për familjet e shumta që humbën jetën dhe u urojmë shërim të shpejtë të lënduarve. Një mision shpëtimi solidariteti do të niset sot për në Turqi” -shkruan Rama.