Kryetari i Komunë së Tuzit takim me komunitetin shqiptar në New York

E martë, 21 Mars, 2023
E martë, 21 Mars, 2023

Kryetari i Komunë së Tuzit takim me komunitetin shqiptar në New York

Vetëm katër javë më parë se të mbahen zgjedhjet lokale në Komunën e Tuzit-Mal të zi, të shtunën më datën 4 shkurt në sallën e Restorantit “Tesoro Ditalia” u mbajt një takim politik, parazgjedhor e Kryetarin e Komunes se Tuzit, z. Nik Gjeloshaj – takim ky në të cilin morën pjesë dhjetra vetë, kryesisht malësorë nga Malësia.
Takimin me Diasporën shqiptare në New York e moderoi Dritan Sinishataj, ndërsa folën: Senad Lulanaj, aktivist në Diasporë, Shaqir Gjokaj, Kryetar i “Shoqatës Malësia e Madhe”, Kolv Cacaj, Kryetar i Fondit Humanitar Trieshi, Gjekë Gjonlekaj Publicist, Xheladin Zeneli ish-deputet shqiptar dhe tani aktivist në Diasporë, Kiko Çelaj aktivist, Ilir Çunmulaj aktivist, Zef Ujkaj aktivist, Nikollë Junçaj aktivist, Mark Gjonaj Kryetar i Këshillit Kombëtar të Diasporës.
Moderatori i këtij takimi parazgjedhor na tha se të gjithe folësit dhanë mesazhin e përkrahjes së ketij Forumi si e vetmja alternativë që garanton vazhdimin e zhvillimit të Malesisë.
Ai tha se interesimi i malësorve për këtë takim politik ishte i madh, aq sa edhe salla me rreth 200 vende ishte e mbushur plot me përkrahës të Forumit shqiptar.
-Zgjedhjet Lokale mbahen me 5 Mars.
Nik Gjeloshaj, kryetar i Komunës së Tuzit bëri thirrje që Diaspora duhet të vij në numër sa më të madh në mënyrë që të bëhen në vazhdimësi pjesë e proceseve politike në vendlindjen e tyre.
Siç dihet Kryetari i Komunës javën e kaluar ka qenë i ftuar në lutjet e mengjesit në Washington, ku thuhet se gjatë dy ditëve në Washington ai ka bërë takime me disa senator dhe kongresistë.
Nik Gjeloshaj, kryetar i Komunes se Tuzit të premten me daten 3 shkurt gjithashtu ishte në takim në Michigan me Diasporën shqiptare.
Nga Beqir SinaInline image

Inline image

Inline image

Inline image

Inline image

Inline image

Inline image

Inline image

Inline image

Vetëm katër javë më parë se të mbahen zgjedhjet lokale në Komunën e Tuzit-Mal të zi, të shtunën më datën 4 shkurt në sallën e Restorantit “Tesoro Ditalia” u mbajt një takim politik, parazgjedhor e Kryetarin e Komunes se Tuzit, z. Nik Gjeloshaj – takim ky në të cilin morën pjesë dhjetra vetë, kryesisht malësorë nga Malësia.
Takimin me Diasporën shqiptare në New York e moderoi Dritan Sinishataj, ndërsa folën: Senad Lulanaj, aktivist në Diasporë, Shaqir Gjokaj, Kryetar i “Shoqatës Malësia e Madhe”, Kolv Cacaj, Kryetar i Fondit Humanitar Trieshi, Gjekë Gjonlekaj Publicist, Xheladin Zeneli ish-deputet shqiptar dhe tani aktivist në Diasporë, Kiko Çelaj aktivist, Ilir Çunmulaj aktivist, Zef Ujkaj aktivist, Nikollë Junçaj aktivist, Mark Gjonaj Kryetar i Këshillit Kombëtar të Diasporës.
Moderatori i këtij takimi parazgjedhor na tha se të gjithe folësit dhanë mesazhin e përkrahjes së ketij Forumi si e vetmja alternativë që garanton vazhdimin e zhvillimit të Malesisë.
Ai tha se interesimi i malësorve për këtë takim politik ishte i madh, aq sa edhe salla me rreth 200 vende ishte e mbushur plot me përkrahës të Forumit shqiptar.
-Zgjedhjet Lokale mbahen me 5 Mars.
Nik Gjeloshaj, kryetar i Komunës së Tuzit bëri thirrje që Diaspora duhet të vij në numër sa më të madh në mënyrë që të bëhen në vazhdimësi pjesë e proceseve politike në vendlindjen e tyre.
Siç dihet Kryetari i Komunës javën e kaluar ka qenë i ftuar në lutjet e mengjesit në Washington, ku thuhet se gjatë dy ditëve në Washington ai ka bërë takime me disa senator dhe kongresistë.
Nik Gjeloshaj, kryetar i Komunes se Tuzit të premten me daten 3 shkurt gjithashtu ishte në takim në Michigan me Diasporën shqiptare.
Nga Beqir SinaInline image

Inline image

Inline image

Inline image

Inline image

Inline image

Inline image

Inline image

Inline image