Çeki/ Promovohet libri “Njëqind vjet marrëdhënie shqiptaro – çeko(sllovake)”

E shtunë, 1 Prill, 2023
E shtunë, 1 Prill, 2023

Çeki/ Promovohet libri “Njëqind vjet marrëdhënie shqiptaro – çeko(sllovake)”

Ambasada Shqiptare në Pragë në bashkëpunim me Institutin e Studimeve Ndërkombëtare (IMS) për Politikën dhe Shoqërinë Evropiane (EPS) dhe Bibliotekën Vaclav Havel, ju ftojnë në prezantimin dhe diskutimin e librit:
“Njëqind vjet marrëdhënie shqiptaro – çeko(sllovake): simpati reciproke dhe kontakte në rritje “(Karolinum, 2022)
Data: 16/02/2022 në orën 19:00
Vendi: Biblioteka Vaclav Havel (Ostrovni 13, Pragë 1).
Diskutimi – i moderuar nga historiania Katerina Kralova – do të mbahet me historianë nga të dy vendet: Afrim Krasniqi, Ladislav Ladky dhe Adrian Brisku, si dhe diplomatë, ambasadori i Shqipërisë në Çeki, Sh.T. Ilirian Kuka dhe z. Martin Košatka, Jr. Zv. Ministër i Jashtëm dhe Drejtor i Departamentit për Evropën Jugore dhe Jug-Lindore në Ministrinë e Jashtme të Çekisë.
Per me teper kontaktoni: [email protected]
Ambasada Shqiptare në Pragë në bashkëpunim me Institutin e Studimeve Ndërkombëtare (IMS) për Politikën dhe Shoqërinë Evropiane (EPS) dhe Bibliotekën Vaclav Havel, ju ftojnë në prezantimin dhe diskutimin e librit:
“Njëqind vjet marrëdhënie shqiptaro – çeko(sllovake): simpati reciproke dhe kontakte në rritje “(Karolinum, 2022)
Data: 16/02/2022 në orën 19:00
Vendi: Biblioteka Vaclav Havel (Ostrovni 13, Pragë 1).
Diskutimi – i moderuar nga historiania Katerina Kralova – do të mbahet me historianë nga të dy vendet: Afrim Krasniqi, Ladislav Ladky dhe Adrian Brisku, si dhe diplomatë, ambasadori i Shqipërisë në Çeki, Sh.T. Ilirian Kuka dhe z. Martin Košatka, Jr. Zv. Ministër i Jashtëm dhe Drejtor i Departamentit për Evropën Jugore dhe Jug-Lindore në Ministrinë e Jashtme të Çekisë.
Per me teper kontaktoni: [email protected]