Diaspora për Kosovën, apel për të ndihmuar zonat e përmbytura

E mërkurë, 8 Shkurt, 2023
E mërkurë, 8 Shkurt, 2023

Diaspora për Kosovën, apel për të ndihmuar zonat e përmbytura

Moti i keq ka prekur edhe Kosovën ku raportohen disa zona të përmbytura për shkak të reshjeve të dendura të shiut dhe borës.

Nisur nga këto përmbytje në Kosovë, organizata GERMIN, Global Albanians Foundation (GAF) në SHBA, Fondacioni BESA dhe Shoqata “ODA Hamburg E.v” në Gjermani – kanë organizuar një fushatë për mbledhje fondesh për ndihmë ndaj të prekurve nga përmbytjet.

Kjo nismë u bënë thirrje bashkatdhetarëvve kudo që ndodhën që t’u vijnë në ndihmë të prekurve siç kanë bërë gjithmonë, në mënyrë që t’i dalin në ndihmë Kosovës.

Qëllimi i fushatës është të mbledhë një shumë sa më të madhe të të hollave, të cilat do të shkojnë vetëm tek qytetarët e komunave të prekura, në lokacionet që do të vendosen sipas situatës dhe nevojës në terren.

Fushata për mbledhjen e fondeve realizohet online përmes platformave “Facebook” dhe “PayPal”.

Linqet për donacione:

 

Moti i keq ka prekur edhe Kosovën ku raportohen disa zona të përmbytura për shkak të reshjeve të dendura të shiut dhe borës.

Nisur nga këto përmbytje në Kosovë, organizata GERMIN, Global Albanians Foundation (GAF) në SHBA, Fondacioni BESA dhe Shoqata “ODA Hamburg E.v” në Gjermani – kanë organizuar një fushatë për mbledhje fondesh për ndihmë ndaj të prekurve nga përmbytjet.

Kjo nismë u bënë thirrje bashkatdhetarëvve kudo që ndodhën që t’u vijnë në ndihmë të prekurve siç kanë bërë gjithmonë, në mënyrë që t’i dalin në ndihmë Kosovës.

Qëllimi i fushatës është të mbledhë një shumë sa më të madhe të të hollave, të cilat do të shkojnë vetëm tek qytetarët e komunave të prekura, në lokacionet që do të vendosen sipas situatës dhe nevojës në terren.

Fushata për mbledhjen e fondeve realizohet online përmes platformave “Facebook” dhe “PayPal”.

Linqet për donacione: