Aksidenti me kamion i merr jetën 22 vjeçarit shqiptar në Itali

E mërkurë, 24 Korrik, 2024
E mërkurë, 24 Korrik, 2024

Aksidenti me kamion i merr jetën 22 vjeçarit shqiptar në Itali

22 vjeçari Petrit Jashari humbi jetën dje në mëngjes në orën 8 midis Cagli dhe Cantiano, në Flaminia, menjëherë pasi doli nga rruga me kamionin e tij frigorifer Scania në frigorifer, duke goditur shinat mbrojtëse anësore.

Përplasja ka bërë që dera e shoferit të hapej, duke e nxjerrë të riun nga kabina e pasagjerëve për shkak të forcës kinetike derisa ai ra në shtratin e Buranos në një lartësi prej 20 metrash.

Kamioni më pas përfundoi lëvizjen e tij në korsinë e kundërt, duke goditur një makinë që po afrohej. Shoferi i kësaj e pa tragjedinë drejtpërdrejt, duke parë fluturimin në luginën e shoferit të ri të kamionit. Disa qindra metra më tutje ishte një koleg i 22-vjeçarit duke drejtuar një kamion tjetër.

Jashari  shofer kamioni ishte lindur në një familje shqiptare në Castiglione del Lago (Perugia) dhe banues në Magione.

22 vjeçari Petrit Jashari humbi jetën dje në mëngjes në orën 8 midis Cagli dhe Cantiano, në Flaminia, menjëherë pasi doli nga rruga me kamionin e tij frigorifer Scania në frigorifer, duke goditur shinat mbrojtëse anësore.

Përplasja ka bërë që dera e shoferit të hapej, duke e nxjerrë të riun nga kabina e pasagjerëve për shkak të forcës kinetike derisa ai ra në shtratin e Buranos në një lartësi prej 20 metrash.

Kamioni më pas përfundoi lëvizjen e tij në korsinë e kundërt, duke goditur një makinë që po afrohej. Shoferi i kësaj e pa tragjedinë drejtpërdrejt, duke parë fluturimin në luginën e shoferit të ri të kamionit. Disa qindra metra më tutje ishte një koleg i 22-vjeçarit duke drejtuar një kamion tjetër.

Jashari  shofer kamioni ishte lindur në një familje shqiptare në Castiglione del Lago (Perugia) dhe banues në Magione.

22 vjeçari Petrit Jashari humbi jetën dje në mëngjes në orën 8 midis Cagli dhe Cantiano, në Flaminia, menjëherë pasi doli nga rruga me kamionin e tij frigorifer Scania në frigorifer, duke goditur shinat mbrojtëse anësore.

Përplasja ka bërë që dera e shoferit të hapej, duke e nxjerrë të riun nga kabina e pasagjerëve për shkak të forcës kinetike derisa ai ra në shtratin e Buranos në një lartësi prej 20 metrash.

Kamioni më pas përfundoi lëvizjen e tij në korsinë e kundërt, duke goditur një makinë që po afrohej. Shoferi i kësaj e pa tragjedinë drejtpërdrejt, duke parë fluturimin në luginën e shoferit të ri të kamionit. Disa qindra metra më tutje ishte një koleg i 22-vjeçarit duke drejtuar një kamion tjetër.

Jashari  shofer kamioni ishte lindur në një familje shqiptare në Castiglione del Lago (Perugia) dhe banues në Magione.