Kompania spanjolle Iberia nis fluturimet në linjën Madrid-Tiranë-Madrid

E mërkurë, 8 Shkurt, 2023
E mërkurë, 8 Shkurt, 2023

Kompania spanjolle Iberia nis fluturimet në linjën Madrid-Tiranë-Madrid

Duke filluar nga 20 qershori 2023, një tjetër kompani prestigjioze do të nisë fluturimet në aeroportin ndërkombëtar “Nënë Tereza”.

Kryeministri Edi Rama e cilësoi si një lajm të mirë nisjen e fluturimeve nga kompania Iberia, teksa shkroi në rrjetet sociale se, “një tjetër kompani prestigjioze do të nisë fluturimet direkte drejt aeroportit ndërkombëtar “Nënë Tereza””.

“Iberia spanjolle nga 20 qershori i 2023 do të fluturojë në linjën Madrid-Tiranë- Madrid”, shkroi Balluku në rrjetet sociale.

Udhëtimi drejt kryeqyteteve të botës apo destinacioneve turistike nga aeroporti ndërkombëtar “Nënë Tereza” sa vjen e bëhet më i lehtë dhe me kosto më të ulët.

Në treg po futen gjithnjë e më tepër kompani, ndërsa ato ekzistueset po shtojnë jo vetëm destinacionet, por edhe numrin e fluturimeve.

Duke filluar nga 20 qershori 2023, një tjetër kompani prestigjioze do të nisë fluturimet në aeroportin ndërkombëtar “Nënë Tereza”.

Kryeministri Edi Rama e cilësoi si një lajm të mirë nisjen e fluturimeve nga kompania Iberia, teksa shkroi në rrjetet sociale se, “një tjetër kompani prestigjioze do të nisë fluturimet direkte drejt aeroportit ndërkombëtar “Nënë Tereza””.

“Iberia spanjolle nga 20 qershori i 2023 do të fluturojë në linjën Madrid-Tiranë- Madrid”, shkroi Balluku në rrjetet sociale.

Udhëtimi drejt kryeqyteteve të botës apo destinacioneve turistike nga aeroporti ndërkombëtar “Nënë Tereza” sa vjen e bëhet më i lehtë dhe me kosto më të ulët.

Në treg po futen gjithnjë e më tepër kompani, ndërsa ato ekzistueset po shtojnë jo vetëm destinacionet, por edhe numrin e fluturimeve.