SHBA/ Notari shqiptar Alexander Malaj shpallet Atleti i Javës në Sarasota

E hënë, 22 Prill, 2024
E hënë, 22 Prill, 2024

SHBA/ Notari shqiptar Alexander Malaj shpallet Atleti i Javës në Sarasota

Alexander Malaj është student i dytë në ekipin e notit për djem në Sarasota High.

Malaj fitoi garën e 100 jard stil i lirë (48.62 sekonda) dhe 200 jard stil i lirë (1:47.14) në takimin e Shoqatës Atletike të Shkollës së Lartë të Floridës, Klasa 4A, District 9, mbajtur nga 21-22 tetor në Selby Aquatic Center. Malaj noton edhe për klubin Sarasota Tsunami.

Pjesë e intervistës së tij dhënë për Observer

Kur keni filluar të notoni?

Fillova të notoja në gara në verë pas klasës së tretë. Familja ime më regjistroi në skuadrën “Sarasota Sharks” dhe fillova atje. Unë iu bashkova “Tsunamit rreth dy vjet më parë.

Kur e kuptove që “Noti po të thërriste”?

Me gjithë gjërat që ndodhin në shkollë dhe gjithë punën që më duhet të bëja pas një dite të vështirë e pashë si një mënyrë të mirë notin. I nxjerr emocionet. Dhe mua më pëlqen konkurrenca, gjithashtu.

Cila është gara juaj e preferuar?

Më pëlqen stili i lirë 50 jardësh. Është e gjitha te shpejtësia. Ju nuk mund të (përballoni) të ngatërroni asgjë. Thjesht më pëlqen të shkoj shpejt dhe të jap gjithçka menjëherë.

Çfarë keni punuar për të përmirësuar?

Distanca (500 jard) stil i lirë. Unë jam duke u përpjekur edhe në disiplina të tjera. Është një garë metodike. Është pothuajse si shahu. Për mua, kur isha i vogël, bëja të gjitha 100 ose 200 jardët e parë dhe më pas vuaja përsëri në 300 jardin e ardhshëm. Por tani po përmirësoj ritmin.

Cili është kujtimi juaj i preferuar?

Kampionatet e grupmoshave në Florida të kursit të shkurtër 2022. Ndjehem sikur jam pjekur në këtë ekip (Tcunami) dhe jam bërë pjesë integrale e tij në atë ngjarje. Kishte shumë rritje.

Cili është ushqimi yt i preferuar?

Byrek. Është një pjatë që familja ime e bën shumë. (Byrek është një petë e mbushur me mish, djathë, perime ose fruta).

 

 

Alexander Malaj është student i dytë në ekipin e notit për djem në Sarasota High.

Malaj fitoi garën e 100 jard stil i lirë (48.62 sekonda) dhe 200 jard stil i lirë (1:47.14) në takimin e Shoqatës Atletike të Shkollës së Lartë të Floridës, Klasa 4A, District 9, mbajtur nga 21-22 tetor në Selby Aquatic Center. Malaj noton edhe për klubin Sarasota Tsunami.

Pjesë e intervistës së tij dhënë për Observer

Kur keni filluar të notoni?

Fillova të notoja në gara në verë pas klasës së tretë. Familja ime më regjistroi në skuadrën “Sarasota Sharks” dhe fillova atje. Unë iu bashkova “Tsunamit rreth dy vjet më parë.

Kur e kuptove që “Noti po të thërriste”?

Me gjithë gjërat që ndodhin në shkollë dhe gjithë punën që më duhet të bëja pas një dite të vështirë e pashë si një mënyrë të mirë notin. I nxjerr emocionet. Dhe mua më pëlqen konkurrenca, gjithashtu.

Cila është gara juaj e preferuar?

Më pëlqen stili i lirë 50 jardësh. Është e gjitha te shpejtësia. Ju nuk mund të (përballoni) të ngatërroni asgjë. Thjesht më pëlqen të shkoj shpejt dhe të jap gjithçka menjëherë.

Çfarë keni punuar për të përmirësuar?

Distanca (500 jard) stil i lirë. Unë jam duke u përpjekur edhe në disiplina të tjera. Është një garë metodike. Është pothuajse si shahu. Për mua, kur isha i vogël, bëja të gjitha 100 ose 200 jardët e parë dhe më pas vuaja përsëri në 300 jardin e ardhshëm. Por tani po përmirësoj ritmin.

Cili është kujtimi juaj i preferuar?

Kampionatet e grupmoshave në Florida të kursit të shkurtër 2022. Ndjehem sikur jam pjekur në këtë ekip (Tcunami) dhe jam bërë pjesë integrale e tij në atë ngjarje. Kishte shumë rritje.

Cili është ushqimi yt i preferuar?

Byrek. Është një pjatë që familja ime e bën shumë. (Byrek është një petë e mbushur me mish, djathë, perime ose fruta).

 

 

Alexander Malaj është student i dytë në ekipin e notit për djem në Sarasota High.

Malaj fitoi garën e 100 jard stil i lirë (48.62 sekonda) dhe 200 jard stil i lirë (1:47.14) në takimin e Shoqatës Atletike të Shkollës së Lartë të Floridës, Klasa 4A, District 9, mbajtur nga 21-22 tetor në Selby Aquatic Center. Malaj noton edhe për klubin Sarasota Tsunami.

Pjesë e intervistës së tij dhënë për Observer

Kur keni filluar të notoni?

Fillova të notoja në gara në verë pas klasës së tretë. Familja ime më regjistroi në skuadrën “Sarasota Sharks” dhe fillova atje. Unë iu bashkova “Tsunamit rreth dy vjet më parë.

Kur e kuptove që “Noti po të thërriste”?

Me gjithë gjërat që ndodhin në shkollë dhe gjithë punën që më duhet të bëja pas një dite të vështirë e pashë si një mënyrë të mirë notin. I nxjerr emocionet. Dhe mua më pëlqen konkurrenca, gjithashtu.

Cila është gara juaj e preferuar?

Më pëlqen stili i lirë 50 jardësh. Është e gjitha te shpejtësia. Ju nuk mund të (përballoni) të ngatërroni asgjë. Thjesht më pëlqen të shkoj shpejt dhe të jap gjithçka menjëherë.

Çfarë keni punuar për të përmirësuar?

Distanca (500 jard) stil i lirë. Unë jam duke u përpjekur edhe në disiplina të tjera. Është një garë metodike. Është pothuajse si shahu. Për mua, kur isha i vogël, bëja të gjitha 100 ose 200 jardët e parë dhe më pas vuaja përsëri në 300 jardin e ardhshëm. Por tani po përmirësoj ritmin.

Cili është kujtimi juaj i preferuar?

Kampionatet e grupmoshave në Florida të kursit të shkurtër 2022. Ndjehem sikur jam pjekur në këtë ekip (Tcunami) dhe jam bërë pjesë integrale e tij në atë ngjarje. Kishte shumë rritje.

Cili është ushqimi yt i preferuar?

Byrek. Është një pjatë që familja ime e bën shumë. (Byrek është një petë e mbushur me mish, djathë, perime ose fruta).