Greqi/ Gati dokumentat për aplikimet deri më 16 dhjetor në Selanik

E shtunë, 1 Prill, 2023
E shtunë, 1 Prill, 2023

Greqi/ Gati dokumentat për aplikimet deri më 16 dhjetor në Selanik

Konsullata e Përgjithshme e RSH-së në Selanik njofton se, kanë mbërritur Pasaportat dhe Kartat ID për të gjithë shtetasit  të cilët kanë  aplikuar deri  më datë 16 dhjetor 2022.

Për tërheqjen e pasaportës biometrike dhe kartës të identitetit ID mund të paraqiteni  në konsullatë çdo ditë gjatë orarit zyrtar, nga e hëna-enjten 9:00-15:00 dhe të premten 9:00-13:00

Për ata që kanë deklaruar adresën e banimit në momentin e aplikimit dokumentat do të dërgohen me  korier.

 

Konsullata e Përgjithshme e RSH-së në Selanik njofton se, kanë mbërritur Pasaportat dhe Kartat ID për të gjithë shtetasit  të cilët kanë  aplikuar deri  më datë 16 dhjetor 2022.

Për tërheqjen e pasaportës biometrike dhe kartës të identitetit ID mund të paraqiteni  në konsullatë çdo ditë gjatë orarit zyrtar, nga e hëna-enjten 9:00-15:00 dhe të premten 9:00-13:00

Për ata që kanë deklaruar adresën e banimit në momentin e aplikimit dokumentat do të dërgohen me  korier.