TIA: Fluturimet e datës 6 dhjetor, pasagjerët 4 orë përpara në aeroport

E diel, 25 Shkurt, 2024
E diel, 25 Shkurt, 2024

TIA: Fluturimet e datës 6 dhjetor, pasagjerët 4 orë përpara në aeroport

Tirana Airport Partners (TIA) informon të gjithë pasagjerët të cilët kanë për të udhëtuar nesër, 6 dhjetor, të jenë në aeroport 4 orë para fluturimit të tyre.

Kjo është pjesë e masave të marra për shkak të samitit BE-Ballkani Perëndimor që do të mbahet nesër në Tiranë, ku pjesëmarrës do të jenë liderët e Bashkimit Evropian dhe vendeve të Ballkanit Perëndimor.

Sipas TIA-s, kjo prezencë kërkohet në mënyrë që pasagjerët mos të rrezikojnë humbjen e fluturimit të tyre.

Ndërkohë autoritetet në vend kanë paralajmëruar masa shtesë sigurie, ndërsa kanë publikuar dhe akset rrugore në të cilat nuk do të lejohet qarkullimi apo parkimi.

Tirana Airport Partners (TIA) informon të gjithë pasagjerët të cilët kanë për të udhëtuar nesër, 6 dhjetor, të jenë në aeroport 4 orë para fluturimit të tyre.

Kjo është pjesë e masave të marra për shkak të samitit BE-Ballkani Perëndimor që do të mbahet nesër në Tiranë, ku pjesëmarrës do të jenë liderët e Bashkimit Evropian dhe vendeve të Ballkanit Perëndimor.

Sipas TIA-s, kjo prezencë kërkohet në mënyrë që pasagjerët mos të rrezikojnë humbjen e fluturimit të tyre.

Ndërkohë autoritetet në vend kanë paralajmëruar masa shtesë sigurie, ndërsa kanë publikuar dhe akset rrugore në të cilat nuk do të lejohet qarkullimi apo parkimi.

Tirana Airport Partners (TIA) informon të gjithë pasagjerët të cilët kanë për të udhëtuar nesër, 6 dhjetor, të jenë në aeroport 4 orë para fluturimit të tyre.

Kjo është pjesë e masave të marra për shkak të samitit BE-Ballkani Perëndimor që do të mbahet nesër në Tiranë, ku pjesëmarrës do të jenë liderët e Bashkimit Evropian dhe vendeve të Ballkanit Perëndimor.

Sipas TIA-s, kjo prezencë kërkohet në mënyrë që pasagjerët mos të rrezikojnë humbjen e fluturimit të tyre.

Ndërkohë autoritetet në vend kanë paralajmëruar masa shtesë sigurie, ndërsa kanë publikuar dhe akset rrugore në të cilat nuk do të lejohet qarkullimi apo parkimi.