Itali/ “Karroca magjike”, Denata Ndreca me lexuesit e vegjël

E mërkurë, 8 Shkurt, 2023
E mërkurë, 8 Shkurt, 2023

Itali/ “Karroca magjike”, Denata Ndreca me lexuesit e vegjël

Me rastin e ditës ndërkombëtare të personave me aftësi të kufizuara, biblioteka e Certaldo-s ka organizuar një takim me autoren Denata Ndreca, (në foto) e cila do të prezantojë të shtunën në orën 16:00 “Karroca magjike”.

Kjo e shtunw ka rezveruar një pasdite kushtuar fëmijëve për të folur për vlerën e diversitetit dhe “Edukimit Sentimental” me një punëtori krijuese emocionuese.

Takimi, i drejtuar për fëmijët e moshës 4 deri në 8 vjeç, u organizua në bashkëpunim me famullinë e “San Tommaso Apostolo” të Certaldos.

Me rastin e ditës ndërkombëtare të personave me aftësi të kufizuara, biblioteka e Certaldo-s ka organizuar një takim me autoren Denata Ndreca, (në foto) e cila do të prezantojë të shtunën në orën 16:00 “Karroca magjike”.

Kjo e shtunw ka rezveruar një pasdite kushtuar fëmijëve për të folur për vlerën e diversitetit dhe “Edukimit Sentimental” me një punëtori krijuese emocionuese.

Takimi, i drejtuar për fëmijët e moshës 4 deri në 8 vjeç, u organizua në bashkëpunim me famullinë e “San Tommaso Apostolo” të Certaldos.