SHBA/ Kevin Sekniqi i riu nga Shkodra në listën e “Forbes 30 Under 30″

E diel, 25 Shkurt, 2024
E diel, 25 Shkurt, 2024

SHBA/ Kevin Sekniqi i riu nga Shkodra në listën e “Forbes 30 Under 30″

Kevin Sekniqi është i riu nga Shkodra, emri i të cilit shënjohet në listën e “Forbes” si një nga 30 personat e moshës nën 30 vjeç që ka arritur një sukses të madh në botën financiare dhe atë të zhvillimit ekonomik.

“Është bashkëthemeluesi më i ri i Ava Labs, i cili ka luajtur një rol kyç në krijimin e Avalanche, një blockchain me shpejtësi të lartë që numëron mbi tre milionë përdorues, dhe [në krijimin e] AVAX, një kriptovalutë me një vlerë tregu prej 4 miliardë dollarë”, nënvizohet në përshkrimin e revistës amerikane.

Për suksesin e Sekniqit dhe vlerësimin që i është bërë nga “Forbes”, ka bërë një koment edhe ambasadorja e Shqipërisë në SHBA, Floreta Luli – Faber, e cila mes të tjerash e etiketon “një ‘hit’ në botën financiare” dhe një njeri mjaft modest.

Postimi i Floreta Luli – Faber:

A e njihni #KevinSekniqi, të cilin më pëlqen ta quaj djalin nga Shkodra! Tashmë është një “hit” në botën financiare ndërsa FORBS e ka listuar në listën e famshme “30 under 30”, një nga 30 personat e moshës nën 30 vjeç që ka arritur një sukses marramendës në botën financiare dhe atë të zhvillimit ekonomik. Forbes nënvizon se ka shqyrtuar mbi 12 mijë kandidatë të mundshëm, duke i vlerësuar për faktorë si investimi, të ardhurat, ndikimi social, inovacioni dhe potenciali që kompanitë e tyrë ofrojnë. Siç e përshruan Forbes, Sekniqi është “bashkëthemeluesi më i ri i Ava Labs, i cili ka luajtur një rol kyç në krijimin e Avalanche, një blockchain me shpejtësi të lartë që numëron mbi tre milionë përdorues, dhe [në krijimin e] AVAX, një kriptovalutë me një vlerë tregu prej 4 miliardë dollarë.”

E takova vitin e kaluar në Majemi, në ato pak orë që ja lejonte vetes për të pushuar larg kompjuterit dhe kompanisë së tij. Shumë i dashur, i thjeshtë, dhe me mjaft modesti fliste për kompaninë e tij, të filluar që në bankat e shkollës, zhvilluar në Nju Jork por vendosur në Miami, Florida. Ate prill 2021 ai ishtë në fazën e kërkimore, dhe priste që brenda vitit të përmbyllte ëndrrën e tij për një zhvillim unik në fushën e kriptomonedhës. Tani ai ia ka dalë me sukses.

Jemi shumë krenar për ty!

Urimet më të mira për ty Kevin!

Urimet më të mira DS Merita dhe Shyqyri Sekniqi!

Kevin Sekniqi është i riu nga Shkodra, emri i të cilit shënjohet në listën e “Forbes” si një nga 30 personat e moshës nën 30 vjeç që ka arritur një sukses të madh në botën financiare dhe atë të zhvillimit ekonomik.

“Është bashkëthemeluesi më i ri i Ava Labs, i cili ka luajtur një rol kyç në krijimin e Avalanche, një blockchain me shpejtësi të lartë që numëron mbi tre milionë përdorues, dhe [në krijimin e] AVAX, një kriptovalutë me një vlerë tregu prej 4 miliardë dollarë”, nënvizohet në përshkrimin e revistës amerikane.

Për suksesin e Sekniqit dhe vlerësimin që i është bërë nga “Forbes”, ka bërë një koment edhe ambasadorja e Shqipërisë në SHBA, Floreta Luli – Faber, e cila mes të tjerash e etiketon “një ‘hit’ në botën financiare” dhe një njeri mjaft modest.

Postimi i Floreta Luli – Faber:

A e njihni #KevinSekniqi, të cilin më pëlqen ta quaj djalin nga Shkodra! Tashmë është një “hit” në botën financiare ndërsa FORBS e ka listuar në listën e famshme “30 under 30”, një nga 30 personat e moshës nën 30 vjeç që ka arritur një sukses marramendës në botën financiare dhe atë të zhvillimit ekonomik. Forbes nënvizon se ka shqyrtuar mbi 12 mijë kandidatë të mundshëm, duke i vlerësuar për faktorë si investimi, të ardhurat, ndikimi social, inovacioni dhe potenciali që kompanitë e tyrë ofrojnë. Siç e përshruan Forbes, Sekniqi është “bashkëthemeluesi më i ri i Ava Labs, i cili ka luajtur një rol kyç në krijimin e Avalanche, një blockchain me shpejtësi të lartë që numëron mbi tre milionë përdorues, dhe [në krijimin e] AVAX, një kriptovalutë me një vlerë tregu prej 4 miliardë dollarë.”

E takova vitin e kaluar në Majemi, në ato pak orë që ja lejonte vetes për të pushuar larg kompjuterit dhe kompanisë së tij. Shumë i dashur, i thjeshtë, dhe me mjaft modesti fliste për kompaninë e tij, të filluar që në bankat e shkollës, zhvilluar në Nju Jork por vendosur në Miami, Florida. Ate prill 2021 ai ishtë në fazën e kërkimore, dhe priste që brenda vitit të përmbyllte ëndrrën e tij për një zhvillim unik në fushën e kriptomonedhës. Tani ai ia ka dalë me sukses.

Jemi shumë krenar për ty!

Urimet më të mira për ty Kevin!

Urimet më të mira DS Merita dhe Shyqyri Sekniqi!

Kevin Sekniqi është i riu nga Shkodra, emri i të cilit shënjohet në listën e “Forbes” si një nga 30 personat e moshës nën 30 vjeç që ka arritur një sukses të madh në botën financiare dhe atë të zhvillimit ekonomik.

“Është bashkëthemeluesi më i ri i Ava Labs, i cili ka luajtur një rol kyç në krijimin e Avalanche, një blockchain me shpejtësi të lartë që numëron mbi tre milionë përdorues, dhe [në krijimin e] AVAX, një kriptovalutë me një vlerë tregu prej 4 miliardë dollarë”, nënvizohet në përshkrimin e revistës amerikane.

Për suksesin e Sekniqit dhe vlerësimin që i është bërë nga “Forbes”, ka bërë një koment edhe ambasadorja e Shqipërisë në SHBA, Floreta Luli – Faber, e cila mes të tjerash e etiketon “një ‘hit’ në botën financiare” dhe një njeri mjaft modest.

Postimi i Floreta Luli – Faber:

A e njihni #KevinSekniqi, të cilin më pëlqen ta quaj djalin nga Shkodra! Tashmë është një “hit” në botën financiare ndërsa FORBS e ka listuar në listën e famshme “30 under 30”, një nga 30 personat e moshës nën 30 vjeç që ka arritur një sukses marramendës në botën financiare dhe atë të zhvillimit ekonomik. Forbes nënvizon se ka shqyrtuar mbi 12 mijë kandidatë të mundshëm, duke i vlerësuar për faktorë si investimi, të ardhurat, ndikimi social, inovacioni dhe potenciali që kompanitë e tyrë ofrojnë. Siç e përshruan Forbes, Sekniqi është “bashkëthemeluesi më i ri i Ava Labs, i cili ka luajtur një rol kyç në krijimin e Avalanche, një blockchain me shpejtësi të lartë që numëron mbi tre milionë përdorues, dhe [në krijimin e] AVAX, një kriptovalutë me një vlerë tregu prej 4 miliardë dollarë.”

E takova vitin e kaluar në Majemi, në ato pak orë që ja lejonte vetes për të pushuar larg kompjuterit dhe kompanisë së tij. Shumë i dashur, i thjeshtë, dhe me mjaft modesti fliste për kompaninë e tij, të filluar që në bankat e shkollës, zhvilluar në Nju Jork por vendosur në Miami, Florida. Ate prill 2021 ai ishtë në fazën e kërkimore, dhe priste që brenda vitit të përmbyllte ëndrrën e tij për një zhvillim unik në fushën e kriptomonedhës. Tani ai ia ka dalë me sukses.

Jemi shumë krenar për ty!

Urimet më të mira për ty Kevin!

Urimet më të mira DS Merita dhe Shyqyri Sekniqi!