Dua Lipa: Kaq e lumtur të jem në Tiranë, si qytetarja me e re shqiptare

E premte, 29 Shtator, 2023
E premte, 29 Shtator, 2023

Dua Lipa: Kaq e lumtur të jem në Tiranë, si qytetarja me e re shqiptare

Këngëtarja shqiptare me famë botërore, Dua Lipa flet me emocione, pak para koncertit madhështor që pritet të mbahet pas pak orësh në kryeqytetin shqiptar për të festuar 110-vjetorin e Pavarësisë së Shqipërisë.

Përmes një postimi ne rrjetet sociale, Dua e cila mbi supe mban flamurin kuq e zi, thotë se është e lumtur që është në Tiranë, si qyetarja më e re, për të performuar përgjatë gjithë natës.

“110 vjet Pavarësi. Jam kaq e lumtur të jem në Tiranë, si qytetarja me e re shqiptare, për të performuar për ju gjithë natën. Mezi pres me ju pa”, është mesazhi që ajo u drejton ndjeksve të saj.

Presidenti Bajram Begai në vigjilje të 110-vjetorit të shpalljes së pavarësisë së Shqipërisë i dorëzoi të dielën këngëtares së talentuar dhe të famshme në të gjithë botën, me origjinë shqiptare, Dua Lipës, dekretin e shtetësisë shqiptare. Begaj tha se Dua Lipa është krenari shqiptare.

Një artiste si Dua Lipa, theksoi ai, është një pasuri e rrallë për botën e muzikës dhe në të njëjtën kohë, një krenari e jashtëzakonshme për Shqipërinë, Kosovën dhe kudo ku flitet shqip.

Këngëtarja shqiptare me famë botërore, Dua Lipa flet me emocione, pak para koncertit madhështor që pritet të mbahet pas pak orësh në kryeqytetin shqiptar për të festuar 110-vjetorin e Pavarësisë së Shqipërisë.

Përmes një postimi ne rrjetet sociale, Dua e cila mbi supe mban flamurin kuq e zi, thotë se është e lumtur që është në Tiranë, si qyetarja më e re, për të performuar përgjatë gjithë natës.

“110 vjet Pavarësi. Jam kaq e lumtur të jem në Tiranë, si qytetarja me e re shqiptare, për të performuar për ju gjithë natën. Mezi pres me ju pa”, është mesazhi që ajo u drejton ndjeksve të saj.

Presidenti Bajram Begai në vigjilje të 110-vjetorit të shpalljes së pavarësisë së Shqipërisë i dorëzoi të dielën këngëtares së talentuar dhe të famshme në të gjithë botën, me origjinë shqiptare, Dua Lipës, dekretin e shtetësisë shqiptare. Begaj tha se Dua Lipa është krenari shqiptare.

Një artiste si Dua Lipa, theksoi ai, është një pasuri e rrallë për botën e muzikës dhe në të njëjtën kohë, një krenari e jashtëzakonshme për Shqipërinë, Kosovën dhe kudo ku flitet shqip.

Këngëtarja shqiptare me famë botërore, Dua Lipa flet me emocione, pak para koncertit madhështor që pritet të mbahet pas pak orësh në kryeqytetin shqiptar për të festuar 110-vjetorin e Pavarësisë së Shqipërisë.

Përmes një postimi ne rrjetet sociale, Dua e cila mbi supe mban flamurin kuq e zi, thotë se është e lumtur që është në Tiranë, si qyetarja më e re, për të performuar përgjatë gjithë natës.

“110 vjet Pavarësi. Jam kaq e lumtur të jem në Tiranë, si qytetarja me e re shqiptare, për të performuar për ju gjithë natën. Mezi pres me ju pa”, është mesazhi që ajo u drejton ndjeksve të saj.

Presidenti Bajram Begai në vigjilje të 110-vjetorit të shpalljes së pavarësisë së Shqipërisë i dorëzoi të dielën këngëtares së talentuar dhe të famshme në të gjithë botën, me origjinë shqiptare, Dua Lipës, dekretin e shtetësisë shqiptare. Begaj tha se Dua Lipa është krenari shqiptare.

Një artiste si Dua Lipa, theksoi ai, është një pasuri e rrallë për botën e muzikës dhe në të njëjtën kohë, një krenari e jashtëzakonshme për Shqipërinë, Kosovën dhe kudo ku flitet shqip.