Kroaci/ “Sënduku i gjyshes” mbledh fëmijët e klasave të mësimit shqip në Zagreb

E premte, 9 Dhjetor, 2022
E premte, 9 Dhjetor, 2022

Kroaci/ “Sënduku i gjyshes” mbledh fëmijët e klasave të mësimit shqip në Zagreb

“Arka/Sënduku i gjyshes” një takim ku nxënësit e klasave të mësimit shqip në Zagreb do të tregojnë historitë e stërgjyshërve dhe gjyshërve të tyre.

Programi mbahet më 3 dhjetor.2022 në orën 15:00, në sallën e SHKH, adresa Martićeva 8, në Zagreb.

Programin e kanë përgatitur nxënësit, prindërit, mësuesja dhe realizohet me mbështetjen e Ambasadës se Kosovës, Ambasadës se Shqipërisë dhe Këshillit të Mësuesve Shqiptarë të Kroacisë .

Nxënësit veç tregimeve kanë përgatitur edhe një program të bukur artistik.

“Arka/Sënduku i gjyshes” një takim ku nxënësit e klasave të mësimit shqip në Zagreb do të tregojnë historitë e stërgjyshërve dhe gjyshërve të tyre.

Programi mbahet më 3 dhjetor.2022 në orën 15:00, në sallën e SHKH, adresa Martićeva 8, në Zagreb.

Programin e kanë përgatitur nxënësit, prindërit, mësuesja dhe realizohet me mbështetjen e Ambasadës se Kosovës, Ambasadës se Shqipërisë dhe Këshillit të Mësuesve Shqiptarë të Kroacisë .

Nxënësit veç tregimeve kanë përgatitur edhe një program të bukur artistik.