Gjermani/ Shoqata Dardania aktivitet madhështor për festën e Flamurit

E premte, 9 Dhjetor, 2022
E premte, 9 Dhjetor, 2022

Gjermani/ Shoqata Dardania aktivitet madhështor për festën e Flamurit

Shoqata “Dardania” edhe këtë vit ka njoftuar se do të organizojë festën e Flamurit dhe Pavarësisë së Shqipërisë. Por ky është dhe një moment i veçantë pasi shoqata gjithashtu feston 28 vjetorin e themelimit të saj. Aktiviteti do të mbahet në datën 3 dhjetor ora  19:30 në Hotel Zentrum Töss Zürcherstrasse 106, 8406 Winterthur. Në njoftimin e shoqatës thuhet se programi do të përmbajë këngë e valle folklorike, inskenime për nëntorit, poezi dhe gjithçka mbi këtë festë të veçantë për kombin.

“Në kuadër të këtij manifestimi do të jenë edhe dy projekte nga Kosova të financuara nga Ministra e Jashtme dhe e Diasporës, me një ekspozitë të fotografit të njohur Arian Mavriqit dhe një filmi të shkurtër përcjellë nga Ladi Klaiqi, si dhe mysafirë të ftuar të diplomacisë sonë dhe të profesorit dhe koreografit të njohur të trojeve tona Dilaver Kryeziut. Aspirata dhe vazhdimi i kremtimeve të kësaj qendre kulturore janë synimi dhe obligim i gjithë stafit të këshillit organizativ të cilët me një punë vetëmohuese do të pregatisin maksimumin, që ju të nderuar të kaloni sa më mirë.

Këshilli ka paraparë  që hyrja të jetë pa asnjë pagesë dhe pa asnjë kushtëzim, por vetëm të festojmë së bashku një mbrëmje të ndihemi vetem shqipe dhe kombëtarisht si shqiptarë. Ne ju mirëpresim dhe urojmë çaste të mira” thuhet në njoftimin e shoqatës.

Për më shumë informacion mund të kontaktoni

Shefqet Cakolli

Oststrasse 33

8400 Winterthur

www.dardania95.ch

[email protected]

Shoqata “Dardania” edhe këtë vit ka njoftuar se do të organizojë festën e Flamurit dhe Pavarësisë së Shqipërisë. Por ky është dhe një moment i veçantë pasi shoqata gjithashtu feston 28 vjetorin e themelimit të saj. Aktiviteti do të mbahet në datën 3 dhjetor ora  19:30 në Hotel Zentrum Töss Zürcherstrasse 106, 8406 Winterthur. Në njoftimin e shoqatës thuhet se programi do të përmbajë këngë e valle folklorike, inskenime për nëntorit, poezi dhe gjithçka mbi këtë festë të veçantë për kombin.

“Në kuadër të këtij manifestimi do të jenë edhe dy projekte nga Kosova të financuara nga Ministra e Jashtme dhe e Diasporës, me një ekspozitë të fotografit të njohur Arian Mavriqit dhe një filmi të shkurtër përcjellë nga Ladi Klaiqi, si dhe mysafirë të ftuar të diplomacisë sonë dhe të profesorit dhe koreografit të njohur të trojeve tona Dilaver Kryeziut. Aspirata dhe vazhdimi i kremtimeve të kësaj qendre kulturore janë synimi dhe obligim i gjithë stafit të këshillit organizativ të cilët me një punë vetëmohuese do të pregatisin maksimumin, që ju të nderuar të kaloni sa më mirë.

Këshilli ka paraparë  që hyrja të jetë pa asnjë pagesë dhe pa asnjë kushtëzim, por vetëm të festojmë së bashku një mbrëmje të ndihemi vetem shqipe dhe kombëtarisht si shqiptarë. Ne ju mirëpresim dhe urojmë çaste të mira” thuhet në njoftimin e shoqatës.

Për më shumë informacion mund të kontaktoni

Shefqet Cakolli

Oststrasse 33

8400 Winterthur

www.dardania95.ch

[email protected]