Australi/ Komuniteti shqiptar nge flamurin në Melburn dhe Dandenog

E mërkurë, 8 Shkurt, 2023
E mërkurë, 8 Shkurt, 2023

Australi/ Komuniteti shqiptar nge flamurin në Melburn dhe Dandenog

Komuniteti shqiptar në Australi edhe këtë vit do të kremtojë ditën e flamurit. Komuniteti ka njoftuar se ceremonia e ngritjes së flamurit të mbahet ditën e hënë në datë 28 nëntor në dy vende të ndryshme. Në orën 9:00 (ora lokale) do të mbahet ceremonia në Federation Square në Melburne dhe më pas në orën 11:00 flamuri shqiptar do të ngrihet sërish në Harmony Square në Dandenog.

 

 

Komuniteti shqiptar në Australi edhe këtë vit do të kremtojë ditën e flamurit. Komuniteti ka njoftuar se ceremonia e ngritjes së flamurit të mbahet ditën e hënë në datë 28 nëntor në dy vende të ndryshme. Në orën 9:00 (ora lokale) do të mbahet ceremonia në Federation Square në Melburne dhe më pas në orën 11:00 flamuri shqiptar do të ngrihet sërish në Harmony Square në Dandenog.