Foto Dite/ Duke festuar ditën e flamurit në Çikago 1982

E enjte, 23 Mars, 2023
E enjte, 23 Mars, 2023

Foto Dite/ Duke festuar ditën e flamurit në Çikago 1982

Nëntori ka qenë gjithmonë një muaj shumë domethënës për të gjithë shqiptarët anembanë botës. Në këtë foto kortezi e komunitetit në Çikago, e publikuar nga z. Bardhyl Shatku tregohen festimet e “Festës Kombëtare nga komuniteti ynë shqiptaro-amerikan në Çikago në vitin 1982, në një aktivitet të mirë organizuar, që ruan dhe promovon vlerat tona kombëtare”.
Nëntori ka qenë gjithmonë një muaj shumë domethënës për të gjithë shqiptarët anembanë botës. Në këtë foto kortezi e komunitetit në Çikago, e publikuar nga z. Bardhyl Shatku tregohen festimet e “Festës Kombëtare nga komuniteti ynë shqiptaro-amerikan në Çikago në vitin 1982, në një aktivitet të mirë organizuar, që ruan dhe promovon vlerat tona kombëtare”.